Bo boter otroku Meghan in Harryja res George Clooney? Igralec se je odzval na govorice!

George Clooney se je odzval na govorice, da bo boter otroku Meghan Markle in princa Harryja.

27.2.2019 ob 5:39

george_amal_clooney_poroka_kraljeva_micna.jpg

Lanskega leta sta se George Clooney in njegova soproga Amal udeležila poroke princa Harryja in Meghan Markle. Para sta si namreč blizu in nekaj mesecev po velikem dogodku sta si skupaj privoščila oddih ob jezeru Como v Italiji, Amal pa je bila med povabljenkami na zabavi za prvorojenca kraljevega para.

Zato govorice, da bo George en od botrov otroku Meghan in Harryja, ki bo na svet prijokal aprila, v resnici niso presenetljive, piše Insider.

"Podpiram idejo, da bi George prevzel to vlogo. On je čudovit v vsemu, kar počne. On je res dober človek," jih je za Daily Mail komentiral njegov bratranec Ben Breslin.

Vendar se Clooney z njim ne strinja in je za avstralski časopis Who vsa namigovanja v to smer zanikal: "O da, slišal sem govorice, da naj bi bil boter kraljevemu otroku," je dejal z nasmehom in dodal: "Ne bom. Sem oče dvojčkov. Verjemite mi, da imam dovolj s….. Dobesedno."

V istem intervjuju je stopil v bran Meghan Markle, ki ji, tako kot so princesi Diani, na vsakem koraku sledijo mediji.

meghan_markle_princ_harry_micna.jpg

"Rad bi samo povedal, da medijska obsedenost z Meghan Markle nanjo vrši velike pritiske in da je neprizanesljivost javnosti do nje neupravičena. Ona je ženska v sedmem mesecu nosečnosti in nikjer nima miru. Tako kot ga ni imela Diana. Videli smo, kako se je to končalo.

Z besedami ni mogoče opisati, kakšne frustracije izzove v človeku javno objavljanje tako zasebnih stvari, kot so denimo pisma med očetom in hčerko. Zaradi vsega obleganja ji ni lahko in mislim, da je to s strani medijev neodgovorno, hkrati me preseneča, da se predstavniki sedme sile niso nič naučili iz preteklih napak."


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Priprave na porod: to je dula, ki bo Meghan Markle spremljala pri rojstvu prvega otroka ali Kaj se je dogajalo na zabavi za dojenčka Meghan Markle v New Yorku

Priporočamo tudi: Smučanje je užitek - in zdravje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)