Kaj se je dogajalo na zabavi za dojenčka Meghan Markle v New Yorku

Čeprav na Otoku ni del tradicije, je Meghan Markle imela t. i. baby shower. Zabava za dojenčka se je odvijala v New Yorku.

25.2.2019 ob 9:15

meghan_hotel.jpgmeghan_hotel.jpg

Res je sicer, da britanska tradicija ne vključuje zabave za dojenčka, ali kot jo imenujejo v angleško govorečih deželah, baby shower, a Meghan Markle očitno ni pozabila svojih korenin. Njeni dobri prijateljici Serena Williams in Genevieve Hillis sta ji namreč prejšnji teden v New Yorku priredili tovrstno zabavo. 

meghan_markle_zabava_dojencek_micna.jpg

Vir, ki ji je prisostvoval, je za Bazaar povedal, da se je zadeva odvijala v luksuznem hotelu The Mark, nanjo pa je bilo povabljenih 20 najbližjih prijateljic vojvodinje, med njimi tudi Amal Clooney, ameriška televizijska voditeljica Gale King in soigralka iz serije Nepremagljivi dvojec Abigail Spencer.

amal_clooney_zabava_micna.jpg

Zabava je bila po pričevanju vira sproščena, glavno besedo pri organizaciji je imela Jennifer Zabinski, ki je leta 2017 poskrbela za poroko Williamsove z Alexisom Ohanianom, njena največja značilnost pa so bili čudoviti cvetlični aranžmaji, ki so jih povabljenke izdelovale pod vodstvom cvetličarskega mojstra Lewisa Millerja.

Meghan, ki je znana po svoji dobrodelnosti, je šopke na koncu darovala organizaciji Repeat Roses. Ta že uporabljeno cvetje podarja ustanovam kot so bolnišnice, šole, domovi za starostnike in zavetišča, jim tako nameni daljšo uporabnost ter mnogim polepša dan.

Kot se za takšno priložnost spodobi, so povabljenke bodočo mamico obdarile z darili, kaj pa se je v njih skrivalo, še ni znano.

Marklova se je tako poklonila prijateljicam z druge strani luže, a kot poroča vir, nameravata s Harryjem podobno zabavo pripraviti tudi v njeni novi deželi.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Priprave na porod: to je dula, ki bo Meghan Markle spremljala pri rojstvu prvega otroka ali pa Meghan Markle naj bi skoraj do božiča imela skrivni instagram profil

Priporočamo tudi: Kate Middleton si želi še enega otroka. In to iz prav posebnega razloga


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)