Devet stvari, ki jih je za pravega vredno spremeniti pri sebi

Kompromisi niso vedno na mestu.

5.10.2016 ob 9:40

par_shutterstock_203591905.jpg

Ste samski, srečni in zadovoljni, vaše življenje je izpopolnjeno ter vsi, ki vas poznajo se strinjajo, da vam prav nič ne manjka. Imate svojo rutino, navade, stil življenja, ki vas osrečuje, skratka uživate v vsakemu dnevu posebej.
A vendar ima samski stan tudi svoje pasti, v katere se boste morda ujeli, ko boste spoznali nekoga, ki bi ga z veseljem spustili v svoje življenje. Veste, da boste tedaj morali svojo rutino malo spremeniti in se kakšni stvari odreči. Seveda ne vsemu, a pri sledečih devetih ne oklevajte. Za pravega jih spremenite takoj. Ne bo vam žal.

Več nasvetov o razmerju najdete na Facebooku.

Delovni vikendi

Samski nimate z njimi težav in velikokrat ob koncih tedna končujete, začenjate ali nadaljujete različne projekte, povezane s službo. Ko boste spoznali gospoda pravega, na to raje pozabite in ob koncih tedna uživajte v njegovi družbi. Poležavanje, dolgi zajtrki, pohajkovanja ali filmski maratoni naj imajo prednost.

Zapečkarstvo

Potovanj sicer ne sovražite, niste pa njihova velika ljubiteljica. Ideja o tem, da bi prepotovali ves svet vam ne diši, raje ostajate v znanem okolju in se posvečate karieri. A ob pravi osebi je odkrivanje novih kotičkov sveta lahko zelo zabavno, izkušnje, ki jih potovanja nudijo, vaju bodo še izdatneje povezale. In sploh, če bi se na pot odpravil sam, bi ga preveč pogrešali. Zato malce zatrite svoj zapečkarski duh in se v paru podajte novim izkušnjam nasproti.

Odločitev o otrocih

Obožujete svobodo ter odločili ste se, da otrok ne boste imeli. Lahko pa se bo zgodilo, da boste spoznali nekoga, ki bo za vas popoln v vseh pogledih, razen v tem, da bi rad imel družino. Tedaj velja začeti razmišljati v smer, da bi tudi sami kdaj postali mama.

Okus glede televizijskih oddaj

Radi jih imate, popestrijo vam vsak večer. Seveda tiste, ki so vam všeč. Epizode Seksa v mestu gledate že dvajsetič, tu so še Ljubice, Kraljica juga pa Sodobna družina in še kaj bi se našlo. Za nobeno ceno ne bi spreminjali večernega repertoarja. Ko boste televizijo gledali v dvoje, boste morali to malo spremeniti in kakšno urico nameniti tudi vsebinam, ki niso ravno po vašem okusu. Verjemite, da sploh ne bo težko.

Pretirano zaskrbljenost

Vedno ste zaskrbljeni in obremenjeni z malenkostmi, skrbi vam velikokrat otežujejo življenje. Na srečo se bo to, ko boste v družbi dragega, samo po sebi spremenilo, saj boste preprosto pozabili nanje. Tiste pa, ki bodo tu še vedno, bodo ob pravi podpori znatno manjše.

Obsedenost z redom

Pohvalno je, da ste super organizirani. Vse je na svojem mestu, vaš dan je do zadnje minute skrbno načrtovan, presenečenj ne marate, saj bi povsem porušile vaš ritem. Ko boste v paru, se lahko malo sprostite, pozabite na stroge načrte ter se prepustite dogodkom. Obema v prid.

Sovraštvo do selfijev

Sovražite jih, ne marate se fotografirati in nobene potrebe nimate po tem, da bi svoj obraz objavljali na raznih družabnih omrežjih. Ko boste življenje uživali v dvoje, boste ponosni na skupne dosežke, izlete in potovanja ter boste najbrž z veseljem posneli kakšen dober selfi. Samo za spomin in za dušo. 

Pričakovanja

Glede razmerja imate določena pričakovanja. Načrt, po katerem naj bi se to odvijalo in razvijalo. Vse to boste ob pogledu na pravega pozabili ter se prepustili romantiki, ki je pogosto nepredvidljiva in se ne pusti ujeti v stroge okvirje. Nedvomno si boste morali priznati, da to sploh ni tako slabo.

Sosesko

Radi imate svojo sosesko, sosede in znance, bližnji park in prikupno trgovinico, v katero zahajate ter poklepetate s prijaznimi prodajalkami. A za pravega moškega boste zagotovo pripravljeni zamenjati udobno stanovanje z domom za dva. Pa čeprav bo to pomenilo, da boste zapustili okolje, ki ga tako dobro poznate in obožujete.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)