Deset najlepših ljubezenskih citatov

Iz knjig, seriji ali samo iz ust.

8.2.2017 ob 6:10

citati.jpg

Čeprav niste ravno privrženi valentinovemu in ne samo to, vsa norija okoli tega praznika vam gre že pošteno na živce, si vendarle morate priznati, da rdeče vrtnice ali večerja v restavraciji pobožajo vašo dušo. Dodatna pozornost namreč ne škoduje, zato smo za vas izbrali nekaj najlepših ljubezenskih citatov. Da jih nekomu preberete, jih napišete v voščilnico ali samo, da se spomnite, da je ljubezen res lepo čustvo. Tudi tista, ki jo čutite do sebe.

Več zanimivosti najdete na Facebooku.

»Ti in jaz sva si namenjena. Pika. Konec. Sledi samo še glasba za srečen konec.« Dawson Leery, Dawson’s Creek (Simpatije).

»Ljubim jo in to je začetek ter konec vsega.« F. Scott Fitzgerald.

»A ljubezen je, kot sem spoznal, veliko več kot mrmranje treh besed pred spanjem.« Nicholas Sparks, The Wedding (Poroka).

»Vsi smo malo neobičajni. Tudi življenje je malo neobičajno. In ko najdemo nekoga, ki je tako neobičajen kot smo mi sami, se z njim združimo v skupnem občutku neobičajnosti, ki mu pravimo ljubezen. Resnična ljubezen.« Robert Fulghum.

»Vse kar potrebujemo, je ljubezen. Malo čokolade ne more škodovati.« Charles Schulz.

»Preden se nekomu zavežete, ga posedite za računalnik z resnično počasnim internetom. To bo pokazalo, kakšen je v resnici.« Will Ferrell.

»Ljubi pomeni najprej ljubiti najprej sebe. Potem bo vse v najlepšem redu« Lucille Ball.

»Prava ljubezen pomeni na karaokah prepevati pesem Under pressure in tistemu, ki ga imamo radi, dovoliti, da poje stihe Freddia MercuryjaMindy Kaling.

»Tako kot vsi, iščem ljubezen. Pravo ljubezen. Smešno, neprijetno in uporabno ne -morem -živeti -brez -tebe ljubezen.« Carrie Bradshaw, Sex and the City (Seks v mestu).

»To je usoda, to je preprosto usoda. Oba obožujeva buritose.«Seth Cohen, serija O.C. (The O.C.)

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)