Spustite v dom ljubezen

S starodavno tehniko opremljanja prostorov, feng šuj, lahko v svoj dom in življenje prikličete tople občutke povezanosti in ljubezni.

26.9.2015 ob 12:00

dom_shutterstock_225967027.jpg

Ste v zvezi in bi želeli okrepiti svoje razmerje? Ali ste samski in bi v življenje končno radi priklicali pravo ljubezen? To lahko storite tudi s pomočjo stare tehnike urejanja prostorov, poznane pod omenom feng šuj. Poglejte, kako po njenih priporočilih v prid ljubezni in harmonije opremiti dom.

Noge pohištva naj bodo na preprogi. Nikar vsega pohištva ne potiskajte ob stene. S tem bo po prostoru lažje tekla energija. Prav tako naj bodo vsaj sprednje noge sedežne garniture ali foteljev postavljene na preprogo. Tako se bodo ljudje raje usedli in se pogovarjali.

Naj bo dvojno. Če sodite med tiste, ki bi radi začeli novo razmerje se nikar ne obkrožajte z enojnimi elementi. Izogibajte se enojnim stolom v kotih sob in posamičnim slikam na stenah. Pomembno je namreč ustvariti energijo partnerstva, torej naj bodo stoli, slike, detajli in drugo pohištvo, če je le mogoče, v parih.

Že slediš Mični na Facebooku?

Pomen fotografij. V kolikor bi radi svoje razmerje okrepili na stene stanovanja obesite fotografije družine in vaju kot para.

Jedilnica v krogu. Če želite v svoj dom spustiti več ljubezni, se posvetite drugemu najpomembnejšemu prostoru v njem: jedilnici (spalnica je na prvem mestu). Najbolj primera za to je okrogla miza. Simbolika kroga predstavlja močno enakovredno skupnost, prav tako pa se med obedom za takšno mizo lahko vsi, ki sedijo za njo, vedno gledajo.

Znebite se negativnih elementov. Spalnica naj bo prijetna. Njena vrata vedno zapirajte, iz nje pa odstranite vse, kar ni namenjeno spanju ali ljubezni, zlasti pa slike, ki prikazujejo agresijo ter z njo povezane predmete, kot je denimo orožje.

Prostor za drugo osebo. Kadar prostore urejajo samski, pogosto mislijo le nase in na svoje potrebe. Zlasti to velja za omare. Nikar jih popolnoma ne napolnite, pustite nekaj polic in predalov praznih, kaj lahko jih bo zapolnila druga oseba.

Dodajte nekaj rožnatega. V feng šuju je rožnata barva ljubezni in razmerja, zato izkoristite njeno moč zlasti pri urejanju spalnice. Rožnata ponazarja ljubezen, srečo, zadovoljstvo in romantiko. Ni potrebno, da je takšna cela soba, pozitiven vpliv na čustva in zlasti na pravo energijo bo doprinesel že kakšen detajl v tej barvi.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)