Nova Netflixova serija, ki te bo prevzela in zakaj ti ne bo žal, če si jo ogledaš

Inventing Anna je v nekaj dneh postala ena najbolj gledanih Netflixovih serij.

21.2.2022 ob 1:00 | Foto: simpson33/Getty Images | Avtor: E.N.

Nova Netflixova serija, ki te bo prevzela in zakaj ti ne bo žal, če si jo ogledaš

V zadnjih dveh tednih si na socialnih omrežjih gotovo zasledila vsaj eno novico o prevarantu s Tinderja, ki s pomočjo premišljene zvijače živel luksuzno življenje na račun žrtev, ki jih je našel na aplikaciji za spletne zmenke. Več o tem si lahko prebereš tukaj, danes pa pišemo še o eni Netflixovi uspešnici, ki je prav tako posneta po resnični zgodbi, le, da se je tu v vlogi prevarantke znašla ženska. 

Preden nadaljuješ z branjem, si oglej napovednik:

Serija Inventing Anna ima vsak dan več gledalcev, napeta zgodba, polna spletk in skrivnosti pa bo gotovo pritegnila tudi tebe. Skozi oči mlade novinarke namreč spoznavamo Anno Sorokin, ki se je predstavljala s priimkom Delvey in s svojo izmišljeno persono opeharila marsikaterega pripadnika newyorške visoke družbe, pa tudi podjetja in celo banke. 

Zakaj ti bo všeč?

Več o vsebini ti ne bomo izdali, da ne pokvarimo napetosti ob gledanju. Povemo pa lahko, da je serijo prvič za Netflix režirala Shonda Rhimes, avtorica Talentov v belem in Škandala. Všeč ti bo njena umetnost prikazovanja težkih karakterjev na lahkoten način ter sposobnost vzdrževanja gledalčeve pozornosti, ki te bo preprosto priklenila pred ekran.

Drugi razlog za ogled je Anna Sorokin, ki jo je odlično upodobila mlada igralka Julia Garner. Če si si morda ogledala serijo Ozark, gotovo veš, o čem govorimo. Osemindvajsetletnica, ki je v začetku februarja praznovala rojstni dan, je namreč izjemna pri upodobitvi specifičnih karakterjev in zlahka pozabimo, da je to, kar gledamo na ekranu, le igra. 

Anna Sorokin je bila obtožena leta 2019, kar pomeni, da je delovala nedolgo nazaj. Tematika je tako nadvse aktualna, nudi pa ti tudi vpogled v življenje newyorške elite, ki je več kot le zanimivo. Spletke, preobrati in ukane te bodo gotovo prepričale, da pogledaš celo več epizod zapored. 

Preberite še: To so bile v preteklem letu najbolj gledane serije (tudi mi priporočamo njihov ogled)

Morda vas zanima tudi: Pred revščino si ne zatiskamo oči, kadar jo gledamo na Netflixu (Piše Danaja Lorenčič)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)