Nasvet strokovnjaka: V desetih minutah povsem drugačna kuhinja

Z minimalnim trudom in prav takšnim finančnim vložkom.

7.8.2017 ob 7:30

kuhinja_201721_idip18a_01_PH139577.jpg

Kljub temu, da poletne temperature kuhanju niso ravno naklonjene in v kuhinji preživite manj časa, kot v drugih delih leta, je ta velikokrat vse prej, kot urejena in očem ter s tem počutju prijazna. Ker bi to radi spremenili s čim manj napora, upoštevajte preproste nasvete strokovnjaka za notranjo opremo Nata Berkusa. Če jim boste sledili, bo vaša kuhinja v samo desetih minutah zasijala v povsem novi podobi.

Več uporabnih nasvetov najdete na Facebooku. 

Takole pravi

"Vsaka horizontalna površina v kuhinji ima možnost, da postane lepša. Na prvem mestu so tu pulti. Očistite jih, kar pomeni, da z njih pospravite vse, kar sicer hranite na njih: od kuhinjskih pripomočkov da začimb. Pospravite jih v omare. Tako ne samo, da boste nenadoma imeli več prostora, končno boste uredili in polepšali tudi tisti, vselej prezrti kot."

A post shared by Nate Berkus (@nateberkus) on

In naslednji korak?

"Lepa, večja uokvirjena fotografija bo v vašo kuhinjo prinesla veliko razliko. Obesite jo na steno, na kateri bo prišla najbolj do izraza. Motiv izberite po svojem okusu, najbolje nekaj, kar je povezano s pripravo hrane. In ne ustavite se pri tem. V kuhinjo iz drugih prostorov prenesite nekaj predmetov, ki vam veliko pomenijo (lončnico, predmete, ki ste jih našli v naravi, keramične okraske). Naj bo vaša kuhinja urejena in naj hkrati pripoveduje vašo osebno zgodbo."

A post shared by Nate Berkus (@nateberkus) on

Priznajte, resnično preprosto in hkrati povsem brezplačno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Ikea, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)