Najlepši domovi hollywoodskih zvezdnic (video)

V katerega izmed hollywoodskih domov bi se najraje vselila?

10.8.2020 ob 5:40 | Foto: Martin Jernberg/Unsplash | Avtor: E. N.

Najlepši domovi hollywoodskih zvezdnic (video)

Zdi se, da zvezdniki živijo sanjska življenja, sploh če govorimo o njihovih razkošnih domovih. Velike vile, razkošen dekor, dih jemajoči razgledi in bazeni so v Hollywoodu seveda stalnica in ker zvezdniki seveda dobro zaslužijo, si lahko privoščijo marsikaj.

Nekateri svojo zasebnost želijo ohraniti zase in v svoje domove nikoli ne spuščajo medijskih gostov. Mnogi pa se s svojimi domovi zelo radi pohvalijo in vanje velikokrat povabijo kamere in novinarje. Spodaj smo zbrali nekaj najlepših, o kateri preostali svet lahko le sanja. Morda pa vseeno najdeš kakšen navdih, ki ti bo pomagal opremiti svoje stanovanje, hišo ali sobo.

Kim Kardashian in Kanye West

Nedavno sta se v novo hišo vselila Kim in Kanye ter medijem na široko odprla vrata, da si jo ogledajo. Pri opremljanju sta se zgledovala po japonskem minimalizmu in številnih templjih sveta, zato tudi sama pravita, da je njun dom nekakšno svetišče. Njun stil nam je zelo všeč, njuno kopalnico pa bi z veseljem zamenjali z svojo.

Kylie Jenner

Če govorimo o razkošnih domovanjem, seveda ne moremo govoriti le o domu ene sestre Kardashian. Njena sestra Kylie je namreč pred meseci kupila 36 milijonov in pol vredno luksuzno vilo, za katero pravi, da ne bo njeno edino bivališče. Ti je všeč?

Kris Jenner

Vrata svojega domovanja je svetu odprla tudi mamagerka Kris Jenner. Hiša je zelo prostorna in moderna, kljub temu pa zelo prostorna in pomirjujoča, kar je Kris, kot pravi, nadvse pomembno. Kaj praviš na njeno marmornato kuhinjo?

Alicia Keys

Tudi znana pevka domuje v dih jemajoči hiši, pravzaprav skoraj graščini. Postavljena je na vrhu klifa in ima pogled usmerjen proti odprtemu morju. Prevladujejo bele in steklene površino, vse skupaj pa je skoraj malce futuristično. Kaj ni čudovita?

Adele

Britanska pevka je po ločitvi zapustila svojo hišo in se jo odločila prodati. Dom je na voljo za 7,25 milijonov funtov, ima 13 spalnic, teniško igrišče, hišo za goste, telovadnico in celo parkirišče za helikopter. Škoda, da ga ne moremo kupiti, kajne?

Margot Robbie

Nadvse čudovito hišo ima tudi avstralska igralka Margot Robbie. Njeno domovanje je zelo prostorno ter ima mehak in udoben videz. Domovanje je urejeno v počitniškem slogu, kot bi za avstralsko podnebje pričakovali. Z veseljem bi se preselili tja, kaj pa ti?

Jessica Alba

Tudi hollywoodska ljubljenka in podjetnica Jessica Alba ima čudovito hišo. Svoje 10 milijonov dolarjev vredno domovanje je razkazala za portal Architectural digest. Opremljeno je v francoskem stilu, kjer je igralka elegantno združila star in nov slog francoske arhitekture. Se lahko vselimo v njeno pralnico?

Preberite še: Detajl mojega doma: Mateja Hojnik in njeno ljubko stanovanje

Morda vas zanima tudi: Detajl mojega doma: Ajda Rotar Urankar in miza z dolgo zgodovino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)