Močnejši od negativne energije

S pomočjo preprostih načinov očistite dom slabih vibraciji in napetosti.

1.5.2016 ob 9:00

pozitivna energija.jpg

Ni je videti, zagotovo pa jo je mogoče čutiti in zaznati. Negativno energijo, ki je prisotna v vašem domu ter hromi tako počutje kot odnose. Če bi jo radi za vedno pregnali, si poglejte pet preprostih, a učinkovit načinov, ki bodo zagotovo dosegli svoj namen.

Več nasvetov za prijetno bivanje poiščite na Facebooku.

Brez milosti.  Vse, kar kopičite doma: slike, okraske ali spominke brez prave vrednosti in vam niso več všeč, vrzite proč. Tako vas ne bodo obkrožale stvari, ki v vas zbujajo neprijetne občutke in vas ob pogledju nanje obide slaba volja. Takoj se boste počutili bolje. 

Potrkajte po kotih. Ne šalimo se, to morate poskusiti. Če v katerem prostoru začutite napetost in težko energijo, potrkajte  po njegovih kotih. Ob zvokih, ki bodo napolnili prostor, se boste takoj počutili bolje. Kot bi napetost pregnali s čarobno paličico.

Popravite, kar je polomljeno. Polomljene in pokvarjene stvari vsakogar spravljajo ob živce in ustvarjajo slabe vibracije. Kar lahko, zato popravite. Predmete, ki jim ni več pomoči, vrzite proč. Nobenega smisla ni, da jih še hranite.

poz. energija.jpg

Kuhinjo napolnite z zdravimi živili. Že sama misel na pisana, zdrava in sveža živila vas bo navdala z novim elanom. Pogled nanje pa seveda tudi s pozitivno energijo, krepčanje z njimi pa z zdravjem. 

Dodajte ljubezen. Ljubezen spodbuja dobre misli, zato se čim večkrat predajajte aktivnostim, ki so vam v veseljem ter preživljajte čim več kvalitetnega časa z družino. Čustva in nasmehi, ki jih boste ob tem deležni, bodo zagotovo pregnali vse slabe občutke in negativna energija bo iz vašega doma odšla skozi odprta vrata.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)