Trendi za vaš dom narekujejo te barve

Tri barvne kombinacije, s katero se veselimo dni, ki prihajajo.

13.3.2016 ob 11:00

03_barva-nas.jpg

S prihodom pomladi povsem naravno pride želja po osvežitvi doma. Toplejši in svetlejši dnevi so tudi odlična spodbuda za pleskanje, nove barve in dobrodošlico svežini na naših zidovih. Najlažji način za spremembo v stanovanju so nove barve. Predstavljamo tri, ki so zapovedane za letošnje leto.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Roza občutki

Od svetle, ubite do živo roza, vsi odtenki so dobrodošli. Pogumni bodo kombinirali tudi vse med seboj, pa še nekaj rdeče bodo dodali. Ste med njimi? Roza odtenki so odličen način, s katerim v dom dobite energijo.

Na svetli strani

Zagotovo se veselite svetlobe, ki jo prinaša konec zime. Pospremite pomlad z lahkotnimi, svežimi barvami. Razmišljajte o beli, kremni in bež barvi, navdih pa poiščite v naravnih materialih kot so breza, bombaž in lan.

Dinamični duet

Ste ljubitelj kontrastov? Potem izberite dve dinamični barvi, za katere morda mislite, da sta skupaj preveč intenzivni, a pomlad ju bo zagotovo prenesla . Rumena, barva gorčice in oker gredo odlično skupaj z modro in mentolovo zeleno. Ustvarili boste izjemno moderen prostor, ki je hkrati klasičen in večen.

Avtorica: Da. M.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)