Feng šuj v kopalnici za pozitivno energijo in več denarja

Kopalnica je z vidika energije najbolj kritični prostor v stanovanju, s pomočjo nasvetov feng šuja pa lahko iz nje preženete negativne vibracije.

12.2.2022 ob 6:15 | Foto: Erik Snyder/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Feng šuj v kopalnici za pozitivno energijo in več denarja

Feng šuj je stara filozofija urejanja prostorov, ki pomaga pri vzpostavljanju pozitivne energije v zavetju štirih sten in zunaj njih, s čimer pripomore k boljšemu zdravju, počutju, finančnemu stanju, medosebnim odnosom in k boljši kvaliteti življenja na sploh.

Kot trdijo njeni poznavalci, se v različnih delih doma občasno nakopiči negativna energija, katero je treba s primernimi tehnikami pregnati.

Kopalnica je s tega vidika najbolj kritičen prostor doma, saj je v njem negativna energija najpogostejša in najizrazitejša. Pozitivne vibracije namreč odtekajo z vodo skozi odtoke, kar se lahko odraža tudi s pomanjkanjem denarja.

Da bi preprečili kopičenje negativne energije v tem prostoru in tudi vanj priklicali pozitivno, poglejte nekaj učinkovitih nasvetov feng šuja

Popravite vse pokvarjeno

Pipe, ki ne tesnijo opozarjajo na finančne težave in na nepredvidljivo odtekanje denarja. Drugi zlomljeni ali pokvarjeni predmeti v kopalnici pa so magnet za negativno energijo.

Vse, kar je torej v njej pokvarjenega, popravite, če to ni mogoče, zavrzite.

Zapirajte vrata kopalnice

Da se negativna energija iz kopalnice ne bi širila še drugam po stanovanju, vedno za seboj, ko zapustite prostor, zaprite vrata.

Na vrata kopalnice namestite ogledalo

S tem trikom filozofije feng šuj boste izničili vpliv slabe energije na ostale dele doma.

Priskrbite si rastline

Sobne rastline so dobrodošle tudi v kopalnici, saj nevtralizirajo slabo energijo.

Najboljše so lončnice, ki prenesejo visoko zračno vlažnost, denimo praprot, pajkovka, ciperus, filodendorn, tudi zamija za kopalnice, kjer ni veliko svetlobe.

Kopalnica naj bo vedno pospravljena

Največji magnet za slabo energijo je nered, kar velja za vse prostore doma, tudi za kopalnico. Zato poskrbite, da bo vaša vedno urejena in pospravljena.

Prazno embalaža zavrzite, prav tako izdelke, s pretečenim rokom uporabnosti. Za čiščenje uporabljajte naravna čistila, brez škodljivih kemikaliji.

Spuščajte pokrov školjke

Da bi preprečili nenadzorovano odtekanje sredstev in slabo energijo na področju financ ter kariere, vedno, kadar školjke ne uporabljate, spustite straniščno desko.

Povzeto po portalu Sensa.hr

Preberite še: Najbolj primerne rastline za kopalnico

Morda vas zanima tudi: To se zgodi, če preredko perete brisače


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)