Čari in pravila seksa na plaži

Osnovni pogoj je dobra volja obeh ljubimcev, v pomoč pa obleka in primerna podlaga.

25.7.2015 ob 12:15

shutterstock_110185925.jpg

Pod milim vročim polenim nebom je v zraku kar čutiti spolno napetost. Zato pobegnita iz hotelske sobe ter se predajta seksu na plaži. Doživela bosta naval adrenalina, spremembo rutine in izkušnjo, ki se jo bosta še dolgo spominjala. A pri tem upoštevajta nekaj pravil, da je ne bosta tudi obžalovala. Vzemita torej s seboj podlogo, zaščito, repelente in ...


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

... raje kot peščeno izberita skalnato ali prodnato plažo

Večina ljudi si pod seksom na plaži predstavlja predajanje strastem na peščeni ali celi mivkasti plaži.  A če sta se odločila za takšno, vzemita s seboj res veliko brisačo ali kar odejo, sicer bo pesek zašel tja, kjer ga res ne bi želeli. In čeprav je res, da je na prodnati ali skalnati plaži več možnosti za poškodbe in žulje, se pred njimi lahko zavarujeta z mehkejšo podlogo. Nanjo torej ne pozabita.


Za žgečljivo poletje preberite še:

shutter_na_plazi.jpg

... se ljubita v plitvini

Če sta našla res osamljeno plažo nikar ne izpustita seksa v plitvini, kjer voda medtem, ko leži, sega komaj do njenih prsi. Naj njega objame z nogami in skupaj se med penetracijo gibajta v ritmu valov.

... ali v  globoki vodi, daleč od oči

Prednost seksa v globoki vodi je ta, da vaju nihče ne more videti. Seveda je kljub temu bolje počakati na mrak ali  odplavati nekam daleč od radovednih oči. Oprita na bojo v vodi ali ob blazino, ki jo imata sama.

shutterstock_138503654.jpg

Občutek adrenalina zaradi možnosti, da bi vaju kdo opazil, bližina golega telesa in občutek breztežnosti, vse to seksu v vodi daja poseben čar. A ne pozabita, da voda ne zagotavlja nikakršne zaščite pred nosečnostjo ali spolnimi boleznimi, kondom pa lahko sol poškoduje. Razmislita torej o drugačni kontracepciji.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)