Vpliv lune: 28. marec - 3. april: Teden bo finančno in družabno pozitiven (Piše: Stane Padežnik)

Preberite si, kaj lahko pričakujemo.

27.3.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 28. marec - 3. april: Teden bo finančno in družabno pozitiven (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 28. MAREC

Čeprav Luna v dvojčkih do prehoda v raka ob 12.21 ne bo širila trdnih energij podpore našim in množičnim prizadevanjem, bo pa strnjeno žarčenje Merkurja in Jupitra v ovnu spodbujalo drzno in glasno izražanje zahtev po pravičnih rešitvah in hitrejšem reševanju perečih problemov. Popoldanski tesen aspekt Lune z Marsom v raku bo sprožal notranje boje, pomagal pri urejanju doma in zemljišča, izbiranju primerne nepremičnine in prizorišča za prireditev ali varovanje kulturne dediščine.

SREDA, 29. MAREC

Lunin prvi krajec v raku ob 4.32 nas bo spodbujal pri delu, vrtnih, kmetijskih delih in opravilih, pri čiščen­ju doma, da se bomo nato lažje posvetili pripravam na izdelovanje šopkov zelenja ali butaric. Harmonija z Venero v biku nas bo razveseljevala ob pogledu na bančni račun, pri sajenju, sprejemanju in dajanju daril, praznovanju in ljubljenju. Povečana plodnost bo porajala veselo pričakovanje, od katerega bodo najbolj žarela mladostna lica.

ČETRTEK, 30. MAREC

Harmoničen aspekt med Luno v raku in Neptunom v ribah bo spodbujal rast in cvetenje na vseh ravneh, krepil intuicijo in čustveno doživljanje vsega, kar se nas bo globoko dotaknilo. Stresen aspekt z Merkurjem bo zamudnike napeljeval k temu, da bodo svoje obveznosti poskušali izpolniti še pravočasno. Tesno razmerje Venere z Uranom v biku bo vplivalo na inflacijo, nakupovanje, investiranje, a tudi na prijetna doživetja v družbi zabavnih, ustvarjalnih in podjet­nih ljudi.

PETEK, 31. MAREC

Luna v levu se bo umikala iz opozicije s Plutonom v vodnarju, ki je ponoči marsikomu povzročala težave, slabše spanje, razburjenje, skrbi, in vzpostavljala harmonijo s Soncem v ovnu, blažilcem stresa, aspektom optimizma ter pričakovanja doseženih ciljev in praznovanja. Planeta drznih besed in dejanj v ovnu bosta številne posameznike, ne glede na starost, spodbujala pri urejanju študijskih in poslovnih zadev, nekatere pri odpiranju podjetja ali dodatne poslovne dejavnosti.

SOBOTA, 1. APRIL

Na dan šaljivcev, ko naj bi oblast predstavila sistemske rešitve, ki jih javnost nestrpno pričakuje, bo Luna v levu sprva ustvarjala stresna aspekta z Uranom in Venero, kar bo razočaralo tiste, ki bodo pričakovali preveč, pozneje pa bosta harmoniji z Jupitrom in Merkurjem omogočali sporazumno nadgrajevanje in nagrajevanje. Neprizadetim bo več do uživanja in dela na spomladanskem soncu, zato se bodo odpravili na obalo, pohod po gričih ali v počitniško hišico.

NEDELJA, 2. APRIL

Ognjevit pozitiven aspekt Lune v levu z Merkurjem v ovnu nam bo vlival voljo do dejavnosti na prostem, sodelovanja v množičnih gibanjih, v predveliko­nočnih običajih in obredih, procesijah na cvetno nedeljo, pri bogoslužju in blagoslovu lesa ali butaric. Po prehodu Lune v devico ob 12.58 nas bo tvorno razmerje z Marsom vodilo k skupnemu kosilu s člani družine, na obiske prijateljev, kotičkov v naravi, kjer nam je vedno lepo, ali na intenzivno rekreacijo.

PONEDELJEK, 3. APRIL

Do pomembnega prehoda Merkurja iz ovna v bika ob 19.22 bo Luna v devici ustvarjala prijazne energije z Uranom ter že lovila blagodejno žarčenje Venere, ki se bo ljubeče spogledovala z romantičnim sevanjem Neptuna. Razlogov za pristno praznično velikonočno vzdušje bo torej dovolj, le vzdrževati ga moramo v sebi in v odnosih pri vsem, kar bomo počeli. Merkur v povezavi z Marsom in Saturnom bo odprl sezono vzdrževalnih, vrtnarskih in kmetijskih del ter turističnega razcveta.

Preberite še: Horoskop: Trije najbolj pošteni astrološki znaki (preverite, če ste med njimi)

Morda vas zanima tudi: Stara sem 50 let in živim z veliko krivdo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)