Tedenski horoskop od 21. do 27. marca: Dva znaka lahko pričakujeta boljši prihodek (piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop za obdobje od 21. do 27. marca 2023.

21.3.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 21. do 27. marca: Dva znaka lahko pričakujeta boljši prihodek (piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Do četrtka in od nedelje boste lažje uveljavljali svoje želje, ne samo tiste, povezane s praznovanjem rojst­nega dneva, ampak tudi v poklicu, pri dejavnostih, ki so vaše poslanstvo ali hobi, pri nakupih opreme za razvedrilo in obiskih zabavnih prireditev, na katerih lahko srečate simpatijo. Finančne obveznosti pravočasno uredite, da ne boste prejeli kazni, se sprli z domačimi ali zboleli.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Najbolj naklonjeni vam bodo dnevi od petkovega večera do ponedeljka, zato si delo in življenje organizirajte tako, da boste imeli čas tudi zase, za razvedrilo in ugodje. V to so všteti ljubezenski odnosi, prijateljski klepeti, kulturne prireditve in finančna žetev, če ste prej »sejali«, ustvarjali in tržili. Za večjo naložbo se odločite samo, če imate zanjo kritje. Nadobudnemu porabniku vašega denarja pa le pristrizite krila.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Kljub nekaterim nevšečnostim vam bo Merkurjeva ognjevita energija, ki jo bo okrepil mlaj, pomagala pri uresničevanju delovnih, študijskih, športnih, družbenih in družabnih ciljev. Pri napredovanju, novi zaposlitvi ali selitvi v novo okolje se boste uveljavili s pobudami in prisrčnostjo. Prišli boste do boljšega prihodka ali ugodnosti, najbolj mikavni pa prebudili silno erotično vznemirjenje in se zaljubili.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Izbruhi pomladanske energije, ki jih bo krepila prazna luna, vam bodo dali tak zagon, da boste gore premikali pri svoji osnovni dejavnosti, v domačem okolju, pri prenavljanju prostorov, urejanju dokumentov in trženju. Dodatne spodbude in zdravniške preglede vam bo prinesel Mars v raku, toda odtlej boste morali paziti, da se ne poškodujete, ne zanetite požara, prizadenete svojih najbližjih, partnerja.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Pomladanski nemir vam bodo povzročali planeti in pojavi v ovnu. Izkoristite ga za premike na bolje v poslu, pri izobraževan­ju, doseganju visoko za­stavljenih ciljev, pri športu, nikakor pa ne pretiravajte v ljubezenskih odnosih, da se ne zapletete v res nepotrebno žolčno pregovarjanje. Karierno napredovanje in sodelovanje v projektu, ki je znanilec napredka, vam bo prineslo višje prejemke.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Za sentimentalnosti vam ne bo več mar. Z ekipo sodelavcev boste čutili močno potrebo, da čim bolje pripravite alternativne rešitve za različne pereče probleme in izzive, s katerimi bi lahko izboljšali položaj mnogih in mogoče priteg­nili tudi zanimanje tujcev. Finančni tokovi vam bodo naklonjeni zlasti v torek, petek in soboto. Tedaj bi se lahko še obogatile tudi vaše ljubezenske in družabne izkušnje.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Vladarica vašega srca in denarnice Venera bo še močneje vplivala na vaše stanje, položaj, razmere, delovno okolje in odnose v petek in soboto. Da boste vsaj ohranili ugodnosti, se navzven prilagajajte vplivnejšim od sebe, znotraj pa boste že kovali svoje najmočnejše železo, da boste zasijali, ko se bodo stvari zasukale. Napetosti sprostite od nedelje med ljudmi na prostem, prireditvah ali med živahno rekreacijo.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Svojo nemoč boste poskušali prikriti z energičnim govorjenjem in odločnim ravnanjem, toda prenagljenost do petka ne bo najboljši način, da dosežete, kar ste si zamislili. Z intuitivnostjo, uvidevnostjo, premočrtnim ravnanjem in sodelovanjem z ljudmi, ki so vam blizu, se boste nato lotevali urejanja doma, družinske nepremičnine ali zasebnega posla v družbi ljubeče osebe, s katero si obetate ugoden zaslužek.      

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Z žarom zanesenjaka bodo energije ovna za vas odlična odskočna deska, s katere se boste poganjali na odprta področja, ki jih želite urediti, da bi se lahko premaknili naprej. Spodbuden posvet s strokovnjakom vam bo vodilo pri vzpostavljanju pravnih in materialnih okvirov za vaše projekte, nadaljnji študij, turnejo ali potovanje. Nezadovoljni v razmerju boste pripravljeni zamenjati partnerja ali ljubimca.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Energije planetov in mlaja v ovnu bodo vaše gibanje, razmišljanje in izražanje spravljale na višje obrate, kar bo ustrezalo zahtevam delovnega procesa po večji učinkovitosti, vas pa pospešeno izčrpavalo, kar se utegne pokazati že od sobote. Napornim odnosom, denarnim, srčnim in želodčnim težavam se lahko izognete s strategijo umirjanja in dela v naravi ter z zdravo prehrano. Po možnosti v sozvočju s simpatijo.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Tudi vam bodo nebesni dejavniki vlivali potisno energijo, zaradi katere boste imeli obilo dela. Če ga radi opravljate, bi lahko postorili veliko več kot v manj ugodnem času. Nekaj več naj bi dobili pri plači in z uskladitvijo kakšnega drugega prejemka z inflacijo. Vztrajanje pri priznanju vaše izobrazbe ali zahtevnosti dela se bo izplačalo. Za izboljšave na nepremičnini si vzemite čas, saj vam bo pomagal vaš ljubljeni.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Če vam bo šlo v torek vse narobe, se nikar ne jezite preveč. Vaš vodilni planet Jupiter vam obeta napredovanje pri tistem, kar hočete delati in razvijati naprej. Stresne razmere se bodo umirjale od sobote, ko vam bo nekdo ponudil podporo ali vsaj ramo, na katero se boste lahko naslonili. Za ljubezen, srečo z denarjem, nakupovanje in urejanje svojega premoženja boste imeli čas od četrtka do sobote.

Preberite še: Horoskop: v teh znakih so rojene najmočnejše ženske

Morda vas zanima tudi: Horoskop za mesec marec 2023: Astrolog razkriva, kaj čaka vaše znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)