Vpliv lune: 26. september - 1. oktober: Konec tedna bo še kako napet (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj nam v tem tednu prinaša luna.

25.9.2023 ob 10:10 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 26. september - 1. oktober: Konec tedna bo še kako napet (Piše: Stane Padežnik)

Petek, 29. september; ščip v ovnu ob 11.57

TOREK, 26. SEPTEMBER

Pred prihajajočim ščipom bo Luna v vodnarju do poz­nega kosila stopnjevala napetosti v nas, v odnosih, pri usklajevanju družbenih interesov ter se odražala v javnosti, medijih, ker bo tvorila stresno razmerje z Venero v levu in retrogradnim Uranom v biku.

K sreči bo Marsovo harmonično žarčenje v tehtnici delovalo usklajevalno in blažilo ostre robove negativizma. Paziti bomo morali pri delu, biti zaščiteni v neugodnih okoliščinah, smeli v družabnih stikih in pri osvajanju simpatije.      

SREDA, 27. SEPTEMBER

Nestabilne vremenske razmere v zgodnjih jutranjih urah zaradi Lune v ribah in njenega tesnega razmerja z retrogradnim Saturnom nam ne smejo vzeti volje do pronicljivega razmišljanja in delovanja, saj bomo zagotovo imeli kakšno možnost, da uresničimo dobro zamisel, osmišljeno delo in uradno zadevo.

Tvorno povezovanje z retrogradnim Jupitrom v biku nam bo pomagalo pri čiščenju in obnavljanju vsega, kar se nam je nakopičilo v prostoru, glavi in programski opremi.

ČETRTEK, 28. SEPTEMBER

Opozicija Lune v ribah z Merkurjem v devici bo pred ščipom ustvarjala dinamične sile, ki bi lahko toliko premešale zračne plasti, da bi ustvarile vrtince in padavine, ki bi se do noči, ko bo dosegla najtesnejše razmerje z retrogradnim Neptunom v ribah, zlile nad nekaterimi kraji.

Občutljivi ljudje se bodo slabo počutili in imeli vrtoglavico, prestrašeni pa bodo poskušali ukrepati samozaščitno. Glasbenikom in poslovnežem bo aspekt z Jupitrom pomagal obnoviti poslovne stike in nadaljevati projekte.      

PETEK, 29. SEPTEMBER

Luna v ovnu, ki bo polna ob 11.57, bo do noči vzpostavila primerne razmere za nočne napetosti, dinamične odnose, ki lahko vodijo v prepire, glavobole, pa tudi izzive za kulturne dogodke, nezgode, nesreče, nasilna dejanja v mednarodnem okolju.

Več je pričakovati ilegalnih prehodov meje, oboroženih spopadov, izražanja nezadovoljstva, pritiskov spletnih goljufov na nedolžne uporabnike. Harmonija med planetoma prijateljstva in ljubezni bo na vrhuncu, a brez iluzij, da bi trajala večno.             

SOBOTA, 30. SEPTEMBER

Vpliv še vedno močnega ščipa bomo čutili najmanj do kosila, saj bo Luna v ovnu z Marsom v tehtnici vzpostavljala iskrive energije, pobliskavanje, če ne drugje, pa v očeh razjarjenih ljudi. Premikajoče se fronte nam ne bodo dale miru še pozno v noč, saj bo konflikten aspekt s Plutonom udeležencem na javnih prireditvah in ljubimcem preprečeval v polnosti doživeti zabavo in ljubljenje.

Skrajni napori pri športu bi lahko zahtevali svoj davek, ki se bi poznal pri zdravju.

NEDELJA, 1. OKTOBER

Za praznovanje ob trgatvi in različnih jubilejih bo tvorno razmerje Lune v biku s Saturnom in Jupitrom skrbelo, da nihče ne bo vstal od mize lačen, saj se bodo gostujoči hoteli izkazati z veličino ponudbe, pričakovali pa bodo tudi imenitna darila.

Da jim ne bi pokvarili veselja, si bomo morali več dni prej pri­skrbeti tisto, kar bi lahko razveseljevalo slavljenca. Pri snemanju videoposnetkov imejmo izostren estetski čut in obzirnost do tistih, ki se ne želijo fotografirati!

PONEDELJEK, 2. OKTOBER

Srečanja na najvišji ravni, obravnavo tem, ki zahtevajo dolge ure sedenja in usklajevanja, in dolge poti bo podpirala Luna v biku, pomikajoča se od Jupitra prek snopa žarčenja Urana do napornega aspekta z Venero.

Opozicija med dominantnima planetoma Merkurjem in Neptunom bo vznemirjala domišljijo, oteževala osredotočenost, povzročala nevarno vedenje med vožnjo in pri gibanju, vdihavanje strupenih plinov, zastrupitve, nekaterim vrtoglavico, pomote in izgube!

Preberite še: Horoskop: Pri katerem letu vas čakajo velike prelomnice

Morda vas zanima tudi: Astrolog Stane Padežnik: Tem ljudem bo to jesen denar letel na kup


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)