Horoskop: Ženske z največ šarma so rojene v teh petih astroloških znakih

Rojene v določenih astroloških znakih imajo lastnosti, ki se jim nihče ne more upreti.

22.9.2023 ob 8:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ženske z največ šarma so rojene v teh petih astroloških znakih

Šarm, zapeljivost, privlačnost so nekaterim položeni v zibelko in se jim sploh ni treba truditi, da bi bili v očeh drugih privlačni.

Kdo pa so ženske, ki se lahko pohvalijo s tem? Najpogosteje to velja za rojene v petih astroloških znakih. Najšarmantnejše ženske so rojene v sledečih.

Oven

Ovnice so polne samozavesti, kar je pravi magnet za vse v njihovi bližini. Ob tem jih krasijo avanturistični duh, spontanost, pozitiven pogled na svet, neustrašnost in norčavost. Znajo pritegniti pozornost in očarati vse, ki se znajdejo v njihovi družbi.

Lev

Levinje so pričakovano na tem seznamu. Premorejo prav kraljevski šarm in izžarevajo magnetno privlačnost. Ne zgolj zaradi videza, ki ga znajo poudariti in nastopa, ki pritegne, levinje premorejo tudi veliko srce, kar je nedvomno pomemben dejavnik njihove očarljivosti.

Levinje krasi prav kraljevski šarm. Foto: Roman Kosolapov/Gettyimages

Tehtnica

Tehtnice na vse, čeprav jih morda le bežno srečajo, naredijo močan vtis. Zaradi naravne miline, nežne duše, nekonfliktnosti in težnje k harmoniji so cenjene v vseh odnosih, prijateljskih in intimnih. Graciozne tehtnice znajo očarati z videzom in nastopom.

Škorpijon

Rojene v znamenju škorpijona izžarevajo magično energijo. So nekoliko skrivnostne, zadržane, a z močno avro, to je kombinacija, ki nedvomno znatno prispeva k njihovemu šarmu.

Riba

Ribice se lahko z drugimi povežejo na izjemo globoki ravni, kajti premorejo veliko sočutja. Empatija je njihova najbolj cenjena lastnost, saj po njeni zaslugi resnično razumejo druge in jim znajo pomagati po najboljših močeh. To je temelj privlačnosti včasih malce zasanjanih rib.

Skrivnost šarma ribic je v njihovem sočutju.

Če ste rojeni v katerem od teh znakov, je pametno dobro izkoristiti tisto, kar vam je dala mati narava. Naj bo to dinamičnost ovna, kraljevska karizma leva, gracioznost tehtnice, skrivnostnost škorpijona ali sočutje ribe.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: Trije znaki, ki se jim v prihodnjih mesecih obeta največ sreče

Morda vas zanima tudi: Danaja Lorenčič: To bi mlajši različici sebe danes položila na srce


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)