Horoskop: Trije znaki, ki se jim v prihodnjih mesecih obeta največ sreče

Zadnjih mesecev leta se lahko upravičeno veselijo trije astrološki znaki.

17.9.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije znaki, ki se jim v prihodnjih mesecih obeta največ sreče

Še malo in vstopili bomo v zadnjo četrtino letošnjega leta, ki bo z vidika ljubezni, posla in financ posebej prijazna do treh astroloških znakov. Zvezde bodo res na njihovi strani in ponujale se jim bodo številne priložnosti, ki jih bodo znali izkoristiti.

Kateri so ti srečneži?

Rak

Rojeni v tem znaku bodo resno razmišljali o spremembi v karieri. Poslušali bodo svojo intuicijo ter šli naprej po novih življenjskih poteh, kar bi se jim na koncu lahko bogato obrestovalo.

Spremembe ne bodo vedno lahke, prinašale bodo nove izzive, vendar bodo raki z močno voljo in silno željo po napredku, vse premagali.

Tudi na področju ljubezni se bodo pojavljali izzivi, saj se bodo rojeni v tem znaku morali osvoboditi starih spon, ki jih še vedno čustveno izčrpavajo. A sprva muke bodo poplačane, saj bo v njihovo življenje prišla oseba, ki jim bo kot partner zelo odgovarjala.

Nekateri raki bodo v njeni družbi začeli razmišljati celo o zakonu.

Devica

Obdobje pred nami devicam prinaša drastične spremembe in veliko priložnosti, da bi pokazale vse svoje potenciale. Morda jim bo nadrejeni zaupal pomemben projekt, kar se bo pokazalo na prihodkih. Seveda v pozitivnem smislu.  Spremljala jih bo finančna sreča in odprle se bodo nove priložnosti za razvoj kariere.

Z vidika ljubezni bi lahko prišlo do znatnih sprememb. Rojeni v tem znaku bi se lahko končno otresli navade iskanja popolnega partnerja, kajti nihče ni popoln.

Bolje bi bilo, da bi se osredotočili na ljudi, ki jih obkrožajo. Mogoče se sorodna duša skriva prav med njimi.

Device so med znaki, ki se jim v prihodnjih mesecih nasmiha sreča v ljubezni. Foto: Rido Franz/Gettyimages

Dvojček

Rojenim v tem znamenju se bo življenje postavilo na glavo. Obeta se jim velika sprememba, morda tudi selitev v drugo mesto. Spremembe bodo vzbudile veliko dvoma, a bodo s seboj prinesle nešteto dobrih priložnosti na poslovnem in ljubezenskem področju.

Dvojčki bi do konca leta lahko spoznali nekoga, ki bi bil zanje idealen partner. Pomembno je predvsem, da v nobenem primeru ne izgubijo vere v ljubezen, kajti zvezde bodo v zadnjih treh mesecih leta nedvomno na njihovi strani.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: Neprijetne skrivnosti astroloških znakov (še sebi jih težko priznajo)

Morda vas zanima tudi: Jasnovidka Aleksandra Winkler Drole: Vidim množično selitev Slovencev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)