Vpliv lune: 21. - 27. marec: V torek izkoristite vpliv Venere v biku (Piše: Stane Padežnik)

Mesec marec in vpliv lune na naše življenje. Preberite si, kaj lahko pričakujemo.

20.3.2023 ob 6:54 | Foto: Getty

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 21. - 27. marec: V torek izkoristite vpliv Venere v biku (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 21. MAREC

Zaradi Lune v ribah do prehoda v ovna ob 17.02 ter prazne lune v ovnu ob 18.22, ko bodo delovale še turbulentne energije stresnih aspektov z Neptunom v ribah in Marsom v dvojčkih, je pričakovati močne vremenske vplive na naravo, naše počutje, dejavnosti in odnose.

Zamenjana vloga Merkurja v ovnu z Marsom nam bo pomagala doseči kompromise in prilagoditi stališča novim okoliščinam. Pozitivni vpliv Venere v biku nas bo spodbujal k urejanju finančnih, partnerskih in družinskih obveznosti.

SREDA, 22. MAREC

Luna bo na svoji poti med Merkurjem in Jupitrom v ovnu strnila energije obeh pozitivno delujočih planetov. Vsem, ki bodo hoteli kaj urediti, bo vlivala optimizem, spodbujala drznost, prevzemanje pobude, energično odzivanje na okoliščine in hitro iskanje rešitev v situacijah, ko po ustaljeni poti kaj ne bo šlo. 

Obdelovanje površin bo že v polnem zamahu, prav tako priprave na bližajoče se običaje, povezane z veliko nočjo. Šibka energija Marsa bo nekaterim še naprej zmanjševala odpornost.      

ČETRTEK, 23. MAREC

Silne energije ognjevitosti, tudi pretiravanja, Lune v ovnu bodo do prehoda v bika ob 19.42 podžigali Sonce, Merkur in Jupiter v ovnu, kar bodo najbolj občutili podjetni in tisti, ki se bodo počutili zapostavljene, premalo cenjene in slabo plačane.

Prelomno obdobje bo nakazoval prestop Plutona iz kozoroga v vodnarja ob 13.14, ki bo ustvaril stresne energije z Luno, da bomo razmišljali o preobrazbi v odnosih, pri sebi, v okolju in tehnični ali tehnološki opremljenosti.

PETEK, 24. MAREC

Povezovalna vloga Lune z Venero in Uranom v biku bo podprla prizadevanja za vzpostavitev finančnih ravnovesij, uskladitev prejemkov in drugih znes­kov z inflacijo, vrednotenje nepremičnin, kulturnih dobrin in dediščine, vendar se bodo s tem lahko še povečale dohodkovne in premoženjske razlike.

Pogumni bodo razširjali poslovno dejavnost ali se je na novo lotevali, urejali stanovanje, hišo, delovni prostor, presrečni pa dobitek želeli okušati s kom, ki ga imajo radi.

SOBOTA, 25. MAREC

Medtem ko bo prehod Marsa v raka ob 12.46 prav tako nakazoval začetek dvomesečnega obdobja skrbi za vse, kar nam veliko pomeni, bo Luna v biku, v povezavi z Neptunom v ribah, izdatno širila ljubezen v krogu najbližjih in prijateljev, ki bodo praznovali osebni praznik ali imeli svatovščino.

Razlog za udeležbo na glasbeni, etnografski ali drugi prireditvi bo oblikovala Venera z Uranom, Merkur in Jupiter skupaj pa bosta odprla turistično sezono in mrzlično učenje za zrelostni izpit.

NEDELJA, 26. MAREC

Premik kazalcev za uro naprej bo dobrodošel za vse, ki želijo oditi z jutranjim svitom od doma, saj jih čaka čudovit dan, poln harmonije med Luno v dvojčkih ter Soncem in Plutonom, Venero in Uranom, Merkurjem in Jupitrom ter Marsom in Saturnom.

Potepanja po deželi, gorah, obali, krajih predvelikonočnih duhovnih razsežnosti nas bodo navdajala z zadovoljstvom in hrepenenjem, da bi naredili pomembne premike naprej v svojem življenju ter odnosu do bližnjih, okolja in dediščine.

PONEDELJEK, 27. MAREC

Pogajalci in snovalci reform bodo imeli možnost dodobra zbližati stališča in vzpostavljati temelje sprememb, saj bo tvorna povezava Lune v dvojčkih do popoldneva podpirala smelost načrtovanja, do večera pa nič več, ker bo z Neptunom zmanjševala prepričljivost dodatnih zamisli in hitro jemala energijo sodelujočim.

Možnosti za zaposlitev ali dodaten zaslužek bodo dobili najbolj zavzeti za tisto delo, ki ga delodajalec ponuja in bolje plača.

Preberite še: Horoskop: v teh znakih so rojene najmočnejše ženske

Morda vas zanima tudi: Horoskop za mesec marec 2023: Astrolog razkriva, kaj čaka vaše znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)