Vpliv lune: 15. - 21. avgust: Težave s spancem bodo še hujše (Piše: Stane Padežnik)

Kako bo na nas vplivala luna.

14.8.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 15. - 21. avgust: Težave s spancem bodo še hujše (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 15. AVGUST

Na praznični dan velikega šmarna - Marijinega vnebovzetja, kot ga imenujejo verniki, bodo shodi in svete maše še posebno veličastni, saj bo Luna v levu izredno močno vplivala na množice, dostojanstvenike, duše in srca pod vplivom bližajočega se mlaja.

Mnogi bodo doživljali razsvetljenja in zadovoljstvo ob srečanjih, saj bo vsetesnejši aspekt z retrogradno Venero v levu navdajal navzoče z radostjo in ljubeznijo. Podobne občutke pa bodo doživljali tudi drugi, pohodniki in počitnikarji. 

SREDA, 16. AVGUST

Slabše spanje ne bo zaradi veseljačenja, ljubljenja, druženja s prijatelji in starimi znanci, ampak tudi zaradi vpliva prazne Lune v levu, ki se bo dopolnila ob 11.37, v konfliktu z Uranom, potem ko se bo oddaljila od Venere.

Tesen aspekt Merkurja in Marsa v devici bo vzporedno s tem povzročal vrtince, izrazite vremenske spremembe in ponekod znova hujše posledice, ki smo jim bili priča že predhodne dni. Njuno tvorno razmerje z Uranom v biku bo dobro za reševalne akcije in popravila.     

ČETRTEK, 17. AVGUST

Še najlepše bo dopustnikom, ki so jim vremenske nevšečnosti prizanesle, saj bodo počeli razvedrilne in rekreativne aktivnosti na igriščih, kolesarskih progah, kopališčih, pohodnih poteh, manj razburkanem morju, jezeru ali v toplejši reki.

Luna v devici se bo umaknila iz opozicije s Saturnom, ki povzroča omejitve in se zbližala z Jupitrom v biku v zmagovit aspekt. ta nas bo spodbujal hitreje priti na cilj. Ne pozabimo pa na svarilne znake pred nevarnostjo, opozicije Merkurja in Marsa z Neptunom v ribi!

PETEK, 18. AVGUST

Ugoden vpliv rastoče Lune v devici bo toliko močnejši, ker se bo odlepil od pozitivnega razmerja z Jupitrom, se povezoval z Uranom in okrepil žarčenje Merkurja, s katerim bo v najtesnejšem razmerju.

Pospeševal bo delovne akcije, sestanke, ocenjevanje in odpravljanje posledic vremenskih ujm, pritiskal na živčni sistem in na občutljive organe, hkrati pa stopnjeval napetosti med udeleženci operacij, pogovorov, partnerji, obtoženci in tožniki.     

SOBOTA, 19. AVGUST

Ko bo ponoči Luna v devici prečkala opozicijo z Marsom, dopoldan pa z Neptunom, povzročala hujše vremenske vplive, materialno škodo, okoljske in zdravstvene težave, bo po 13.54 pristala v tehtnici.

Preko nje bo prenapet aspekt med Venero in Jupitrom višal skupne stroške, nekatere cene in ocene; pripravljal prijave in zahteve po odškodnini, zaljubljencem pa povečal apetite po še burnejših erotičnih doživljajih. Te si bodo pripravili najbolj sproščeni in goreči zanesenjaki. 

NEDELJA, 20. AVGUST

Čut za solidarnost, mednarodno sodelovanje in obnavljanje porušenega, odplavljenega in nanešenega, bo krepila Luna v tehtnici, ki bo v harmoniji z Venero.

Merkurjevo napredovanje se bo upočasnjevalo, na tak način vplivalo na gibanje, komunikacije, potovanja, Mars pa bo še zaostril opozicijo z Neptunom, da bodo naplavine in plazovi v še večjo nadlego. Sočutje z nemočnimi in prizadetimi pa nas ne sme paralizirati, da se ne bi vsaj malce pripravljali na delovni teden.

PONEDELJEK, 21. AVGUST

K vračanju v prvotne tirnice delovnih in življenjskih navad bo Prizadetim v ujmah in vračajočim dopustnikom usklajeno delovanje Lune v tehtnici s Soncem na levjem repu, pomagalo pri pospravljanju nakopičenih stvari, sortiranju, čiščenju, preurejanju in nakupovanju.

Sestankovanje s pripravljanjem načrtov bi lahko šlo v smeri odpravljanja šibkih mest v sistemu, zgradbi in izboljševanja organiziranosti. Kot oškodovano premoženje se tudi ljubezni med sodelujočimi še ne bodo obrasle.

Preberite še: Horoskop: Pet znakov, ki se jim avgusta obeta največ sreče (in kako jo najbolje izkoristiti)

Morda vas zanima tudi: Pšenica Kovačič, strokovnjakinja za mačke: Marsikdo je ne bi smel imeti za domačo žival in to je razlog


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)