Tedenski horoskop od 8. - 14. avgusta: Za dve znamenji ljubezensko sladki dnevi (Piše: Stane Padežnik)

Preberite, kaj vam prinaša nov teden.

8.8.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages

Tedenski horoskop od 8. - 14. avgusta: Za dve znamenji ljubezensko sladki dnevi (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Zavedanje, da morate še veliko postoriti, vas bo priganjalo k bolj premišljeni organizaciji dela. Če boste izgubljali potrpljenje, tudi pri vožnji, ne boste dovolj učinkoviti, s čimer se lahko onemogočite, spravite v nevarnost, izgubite bonuse in se osramotite pred tistimi, do katerih niste ravnodušni.

Da vaše ljubezensko življenje ne bo trpelo, bodite zlasti med sredo in petkom bolj pozorni pri vsem, kar počnete.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Do velikega praznika imate možnost sodelovati pri pomembnih postopkih, dogodkih, obredih, na srečanjih z vplivnimi ljudmi ali križariti z luksuznim vozilom, celo na hrbtu živali po puščavi.

Drage storitve si boste privoščili premožnejši, drugi boste pazili na ceno. Umetniškega izražanja in skrbi za živali vam ni treba opustiti, naj pa pri praktičnih vsakdanjih delih, ki so se nakopičila, sodeluje tudi vaš ljubljeni.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Svojih izrednih sposobnosti pri vsakovrstnih opravilih in dejavnostih ne prikrivajte, saj boste z njimi lahko pritegnili k sodelovanju svoje bližnje in tiste, ki so vam zaupani v varstvo.

Od reševanja rebusov, krtačenja živali do prekopavanja opustošenih površin, brenkanja na strune glasbila in ljubezni, spolnosti bi lahko potekal vaš počitniški teden, če se ne boste zapletali v spore, težavne ali nevarne razmere.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Do srede ter od sobote do ponedeljka vam bodo kozmični vplivi toliko naklonjeni, da boste lahko opravili večino stvari, ki ste si jih zastavili v službi, doma ali na dopustu. Pri tem ne pozabite na razvedrilo in družabne stike, s katerimi boste napolnjevali svojo dušo z radostjo ter jo razširjali med bližnje, lahko pa jo boste prelivali tudi v poklic. Ljubezen do simpatije se bo pred praznikom samo še stopnjevala.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Vrhunec ljubezni in sproščujočega programa, ki bo ustvarjalcem prinašal prihodek, nagrado, darila, boste doživljali do ponedeljka. Ker pa utegne biti za vas to tudi življenjska prelomnica, se je ne bojte, saj so za vas rezervirane lepe, ugodne in prijazne stvari ter okoliščine, ki vam bodo pisane na kožo.

Pogoj bo le, da se odrečete samopoveličevanju, precenjevanju sebe in pretiranemu zanašanju na druge.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Prenapet urnik, ki ste ga vajeni, bo mnogim povzročal tolikšen stres, da si ne boste mogli odpočiti, se sprostiti in dopustiti, da bi uživali v naravi, zdravem spanju in življenjskem slogu, ki pomaga izločati strupene snovi iz organizma.

Skrajni čas za izboljšanje življenja je do sobote, zato ne odlašajte, sicer bo prepozno. Pri tem vam lahko koristijo umirjeni odnosi, pa četudi z nekom drugim, za začetek z ljubečim prijateljem.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Med ogledovanjem znamenitosti, nastopanjem na prireditvi, sodelovanjem v programu uveljavljenega združenja ali prek pojavljanja v medijih bi lahko znova srečali nekoga, ki je že kdaj odločilno vplival na vaše življenje.

V zadoščenje vam bo priznanje, nagrada, zaslužek s sezonskim delom, pa tudi možnost, da obnovite ljubezensko zvezo ali duhovno zaobljubo.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Radi bi se udeležili vrste dogodkov, potovanj, pohodov in programov, ki so vam zanimivi, toda ob obilici obveznosti se boste večini morali odreči. S prijatelji, partnerjem ali otroki si boste umislili svoje aktivnosti, ki bodo prav tako zadovoljive, z njimi pa boste lahko opravili tudi tisto, kar je koristno. Obdelovanju površin, materialov, s katerimi si zagotavljate obstoj, boste dali prednost.      

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Pri »zapeljevanju« bližnjih k tistemu, kar je treba narediti, ne boste popustljivi, saj vsega ne bi zmogli opraviti sami. Prerekanja s partnerjem, sodelavci ali najetim mojstrom bodo najedala vašo odpornost in pazljivost, zato se lahko znajdete v nevarnosti.

Ko bo prehudo, se obrnite na ljubečega zaveznika in pojdite na zdravniški pregled. Denar sprejmite do petka.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Do srede ter od sobote do ponedelj­ka se boste lažje posvetili tistemu, kar ste na dopustu ali seminarju želeli početi. Pred preprekami ne boste klonili, ampak ubrali vzporedno pot.

Pri tem vam bo v pomoč posvet s partnerjem, zrelim otrokom ali prijateljem, s katerim čutita spolno in duhovno privlačnost. Starejši osamljeni se vključujte v programe bližnjih ustanov za dnevno varstvo. Spoznali boste sorodno dušo.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Še vedno vas bo vleklo na obalo, k vodnim aktivnostim na jezeru, reki, na druženje s prijatelji, lahko pa si še vzamete nekaj dni za počitnice z otroki. S kolesom ali javnim prevozom boste obredli zanimive kotičke dežele ter se telesno in duševno okrepili.

Vladarica ljubezni vam bo ves čas nastavljala sladke pasti, v katere se lahko pustite ujeti, saj intimnosti, čustvenih vezi in denarja zadnje čase nimate v izobilju.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Vzrokov za napetosti v odnosih, razburjanje in vsakodnevne težave ne boste mogli povsem odpraviti, le tiste, ki so na vaši strani. Druge boste lahko kvečjemu omilili, če se boste posvetili koristnim stvarem, ne pa brezplodnim razpravam.

Nekateri rezultati vašega dela bodo zadovoljivi, drugi zaradi višje sile slabši. Za ljubljenje ne boste premogli prave energije, če vas bo razjedalo kaj nerešenega.

Preberite še: Vpliv lune: 8. - 14. avgust: Dan, ko moramo upoštevati vremenske premike (Piše: Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)