Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila: Trije znaki naj bodo pozorni na zdravje (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop za obdobje od 28. marca do 3. aprila 2023.

28.3.2023 ob 6:05 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila: Trije znaki naj bodo pozorni na zdravje (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

V torek in od petka do nedelje bodo na vas delovale še posebno spodbudne energije, s pomočjo katerih se boste lotevali raziskovanja preteklih dogodkov, urejanja zemljišča, okolice in notranjosti zgradbe, domačije in si zapisovali izsledke raziskovalnega ali študijskega dela.

Svoje preobčutljive odzive brzdajte, da se ne boste zapletali v spore. Nekateri bi lahko zato izgubili posel, part­nerja in zdravje.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Najbolj obetavni dnevi, ki vas bi lahko osrečili z dobrinami, ljubez­nivostmi, resno ljubezensko zvezo, s prihodki, kreativnim delom, prijetimi družabnimi stiki, praznovanjem ter urejanjem stanovanja ali njegovo prodajo, bodo do četrtka in od nedelje.

Krhkega zdravja pa si med petkom in nedeljo ne poslabšajte še s pretiranimi telesnimi napori, prevelikimi pričakovanji ali napetimi odnosi.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Ker se bo 3. aprila znova izteklo neko za vas pomembno obdobje, izkoristite ognjevite Merkurjeve energije vsaj do sobote za to, da opravite vse, kar naj bi sicer spravili pod streho že do 28. marca.

Prečiščevanje doma, dokumentacije, obnavljanje svoje vitalnosti, znanja ter vključitev v tečaj uporabe digitalnih tehnologij bo nujnost, če želite biti konkurenčni, še zlasti če iščete novo službo in partnerja ali ljubimca.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Krepčilne energije luninega krajca v vašem znamenju vas bodo dvigovale iz sive vsakdanjosti, saj boste vse bolj delovni, a tudi vznemirjeni. Ne bojte se hitrejšega tempa dela, le bolj podrobno si načrtujte dneve, da boste zmogli narediti vse, kar je treba.

Pomagali vam bodo vaši najdražji. Hkrati se ne obremenjujte s stvarmi, ki jih ni, in skrbite za svoje zdravje. Samski se zbližajte z usodnim partnerjem do četrtka.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Finančne, poslovne, študijske in podobne obvez­nosti opravite do petka, da bi se izognili neljubim posledicam. Hkrati se razglejte, katere razvojne priložnosti so še na voljo, da jih do dneva potegavščin sprejmete kot svoj novi izziv.

Zdravstvenim tegobam se poskušajte postaviti po robu z izboljšanjem načina življenja in prehranjevanja. Temu se bo moral prilagajati vaš seksualni partner, če ne, se boste zaupali simpatiji.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Še vedno bo bolje, da živite v skladu z naravnimi zakonitostmi in obdani z ljudmi, ki vas razumejo in gojijo tradicionalne zdrave vrednote, kot da bi se izpostavljali strahovitim napadom v javnosti. 

V zaledju lahko snujete rešitve za žgoče zadeve, da boste pripravljeni s sodelujočimi zaupniki poprijeti za krmilo razvoja. Iskalci zaposlitve se ne omejujte pri pisanju prošenj za delo. Denar in ljubezen sta vam zagotovljena.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Intenzivne sile luninega krajca in čustvenega brbotanja vas bodo silile k spreminjanju razmer doma, na delovnem mestu, v odnosu do partnerja, soseske, potomcev in članov interesne skupine.

V skrbi, da ne bi zaostajali, česa izpustili ali izgubili, se do nedelje posodobite, sledite naprednim načinom sporazumevanja in tehnologijam, ki vam olajšajo življenje in delo, pripomorejo k boljšemu dohodku in omilijo bolečine.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Ne predajajte se strastem, ki bi najedale vaše zdravje, spolno moč in delovno sposobnost. Krajec bo povečal vašo čustveno občutljivost, zato dovolite razumu, da obvladuje dogajanje, ki bi sicer vodilo v razdor v družini, kolektivu, partnerstvu ali med prijatelji.

Številke na bančnem računu se vam bodo povečevale, sočasno pa tudi hrepenenje po objemih in nežnostih s sočutnim ljubimcem, ki vas ne more pozabiti.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

V torek in od petka do ponedeljka si le vzemite čas za svoje hobije, saj bi vam pretirane obveznosti v službi, pri šolanju, skrbi za družino in pravdanje za pravičnejšo delitev premoženja, dediščine lahko znova sprožili zdravstvene težave.

V javnih nastopih boste pokazali svojo veliko človečnost in toplino, ki jo tako zelo ceni vaša sorodna duša. S tem bo povezan tudi dobrodošel finančni priliv.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Zaradi opozicije Marsa se bo nakopičilo toliko obveznosti in obremenitev, da se boste morali bolje organizirati. Na starih poteh in v objemih ljubljene osebe boste najbolj sproščeni.

V poklicu ali pri pripravah na praznične običaje boste hoteli presegati dotedanje rekorde, dobiti stave, dobrote in dodatek za delovno uspešnost. Pazite le, da se pretiravanje ne bo končalo z nezgodo ali globokim razkolom v sorodstvu.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Klicala vas bodo spomladanska nujna dela in tista, s katerimi ste že v resnem zaostanku. Pri njih vam lahko v prostem času pomagajo prijatelji mojstri, ki ste jim tudi vi že naredili kakšno uslugo.

Ker vas bodo potrebovali domači, partner ali samske ljubeč prijatelj, se ne ženite za denarjem brez potrebe še po delovnem času, saj potem ne bo upanja, da bi mogoče vzpostavili trdno ljubezensko razmerje, ki si ga želite.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

V dobri veri, da bi izboljšali učinkovitost dela, domačih in razvedrilnih aktivnosti, povečali pridelek in izboljšali počutje v sveže preurejenem domu, naredili največjo in najlepšo butarico, lahko vaš izjemno čustveni pristop po nepotrebnem ustvari hudo napetost.

Če bi že radi pokali z možnarjem, potem to počnite karseda varno, obljubljenih višjih prejemkov in erotičnih strasti pa ne zapravljajte že vnaprej.

Preberite še: Vpliv lune: 28. marec - 3. april: Teden bo finančno in družabno pozitiven (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Barbara Kotnik: Ta dogodek mi je povrnil upanje v dobre fante


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)