Tedenski horoskop od 26. septembra do 2. oktobra: Manj denarja, več ljubezni (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj vam zvezde prinašajo ta teden.

26.9.2023 ob 6:00 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 26. septembra do 2. oktobra: Manj denarja, več ljubezni (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

V torek, petek in soboto se boste z izostrenim čutom za estetiko in družbeno koristnost ter presojo, kaj je dopustno, pod pritiskom polne lune strastno zavzemali za stvari, s katerimi ste obsedeni, se z njimi ukvarjate za hobi ali profesionalno.

Nekaj dodatnega denarja boste dobili, a ga tudi veliko izdali za obvez­no plačilo. Pretiran dvom o sposobnostih sodelavcev, partnerja ali simpatije vam bo povzročal stisko.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Vaša finančna, zdravstvena in ljubezenska slika je navidezno lahko dobra in stabilna, a globlji vzroki bodo najedali vašo zdravo osnovo. Če boste predolgo vztrajali pri dokončni rešitvi, ki vodi v skrajnost, potem vam podporniki ne bodo mogli več slediti in pomagati!

Do ponedeljka še vedno lahko kaj rešite, spišete, obnovite ali pridobite. Ljubeče prijateljstvo vas bo grelo kot poletno sonce.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Pod vplivom ščipa ter dominantnega planeta sporazumevanja in gibanja lahko med torkom in soboto ustvarite odlične razmere za profesionalno opravljanje svojega poslanstva, nastopanje pred tistimi, ki vam pomagajo pri spravilu pridelkov, ali na umetniškem tekmovanju.

Zavzamete lahko vidno mesto, prejmete nagrado, pohvalo ali denar. Razpetim med dvema ljubimcema ne bo lahko, če bi hoteli biti pravični.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Dinamične sile, nakopičene okoli polne lune, vas bodo prisiljevale k povečani aktivnosti doma, pri delu, v prostem času in odnosih z bližnjimi. Ker pa bodo delovale tudi stresno in neugodno na partnerstvo, počutje in zdravje, se zavedajte dogajanja in se umirjajte, da ne bi zašli v škodljivo skrajnost.

Rezultati vašega posla in početja bi bili lahko dobri tudi finančno.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Še vedno bo Venera, vladarica ljubezni, dragocenosti, kulture in umetnosti, prijateljstva in denarja, na vaši strani.

Ob koncu tedna ali v ponedeljek nikar ne zapravite njenega pozitivnega vpliva. Kritična skupina partnerjev, s katerimi sodelujete pri projektu, vam bi lahko odpovedala, ljubimec pa bi vztrajal, četudi bi se utrudil. Visoke račune preverjajte, ali ni morda v njih napaka!

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do ponedeljka se bo vaša intelektualna in telesna sposobnost povečevala, tedaj pa le preverite vse za seboj, da se kaj ni pomešalo. Četudi bi se, bi lahko razlagali, da gre za umetniško delo. Domišljija bo oblikovalcem pomagala izoblikovati zanimiv izdelek.

Razložite ga financerjem in sledilcem, ki bi radi kupili vaše produkte. Počutje in zdravje šibkih ne bo zavidljivo, prav tako ne nesklad­no ljubezensko razmerje.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Do polne lune morate doseči tisto, za kar ste odgovorni ali ste si sami zamislili za vrhunec predstavit­ve svojega projekta. Ne pretiravajte pa z obremenitvami, ker bi se vam lahko vse podrlo, pokvarilo, prišli bi v konflikt z ljudmi, ki so vas občudovali, ali partnerjem.

Zaslužka morda ne bo toliko, kot ste ga pričakovali, zato pa bo strastne ljubezni več s kom, ki se je v družbi uveljavil enako kot vi.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Z nadrejenimi se boste še vedno lahko pogovarjali o izboljšanju vašega delovnega okolja, časa in programa, ob tem pa razmišljali o kakšnem korenitejšem koraku v prihodnje. Z dodat­nim usposabljanjem bi se lahko povzpeli v višji plačilni razred in pridobili certifikat za specializirano dejavnost.

Ob polni luni si upajte spregovoriti o svojih ljubečih čustvih s tistim, ki vas najbolj privlači.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Od torka do sobote bi lahko bili gonilna sila delovnih akcij, razvoja, utrjevanja na novo osvojenega znanja in vaj za nastop pred občinstvom. Pri tem se držite načela postopnosti, da si ne bi pokvarili svojega osnovnega orodja.

Projektno delo vam bo prijeten izziv, ki utegne prinesti kar nekaj denarcev. Ob tem se bodo razkrile simpatije ljudi, ki so bili bolj v ozadju. Iskrica ljubezni bo vzniknila s kom, če ne boste zadržani.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Če ste si zamotali zasebno življenje z obveznostmi, ki niso nujne, potem boste do ponedelj­ka pod vse hujšim pritiskom. Sprostite se lahko z rekreacijo, ki vam ustreza, morate pa upoštevati osnovna pravila, da se ne bi poškodovali.

Napetostim v odnosih se boste težko izognili. Obvladujte svoja čustva in ljubezensko razmerje boste rešili. Prihodki bodo skromnejši, če bo obseg vašega dela manjši.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Do petka ali sobote bi lahko usposobili naprave za delovanje z najsodobnejšimi programi in podučili zainteresirane za delo z njimi. Pod vplivom polne lune se ne odpravite na drzno potovanje z nezanesljivim vozilom, kjer bi bila vaša ranljivost na preizkušnji, raje prevzemite honorarno delo, ob tem pa si še rezervirajte čas za ljubljenje s svojim izvoljencem.

Samski ne odlašajte s povabilom simpatije na lepše.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Pripravite vse potrebno za veliki dogodek ob koncu tedna. Če ne boste dobro organizirani, boste izgubili veliko časa, energije in denarja ter si nakopali še slabo voljo soudeležencev. Kljub vsemu vam bo uspelo, če boste zaupali vase in ne dvomili o ljubezni svojega izvoljenca, četudi nekaj časa ne bosta imela najbolj zadovoljivih intimnih odnosov.

Svojemu počutju pa le prisluhnite in ukrepajte, če bo treba!

Priporočamo tudi: Zakaj mačke rade spijo

Preberite še: Vpliv lune: 26. september - 1. oktober: Konec tedna bo še kako napet (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Astrolog Stane Padežnik: Tem ljudem bo to jesen denar letel na kup


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)