Tedenski horoskop od 24. do 30. oktobra: To znamenje naj se izogiba negativcev

Preberite, kaj vam zvezde prinašajo v tednu pred nami.

22.10.2023 ob 7:45 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 24. do 30. oktobra: To znamenje naj se izogiba negativcev

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Pod vplivom obeh oktobrskih mrkov in močnega žarčenja Marsa ob Merkurju boste napenjali vse sile, da bi končali projekte, za katere ste odgovorni ali jih sami želite poslovno pospešiti in privesti do tržne faze. Na razpisih imate možnost uveljaviti zanimivo družbeno koristno potrebo. Skrb za varnost in zdravje vaših dragih in lastno bo na prvem mestu, ne le misel na pokojne.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Morda boste kljub vsemu imeli srečo v času, ko vas pesti kaj hudega in nadležnega, le povečati si svojega neugodnega stanja ne smete z neustreznim ravnanjem. Bes na tiste, ki vam otežujejo delo, bivanje ali vas neustrezno zdravijo, prelijte na papir z izpovedjo ali se zaupajte strokovnjaku, ki vam bo znal prisluhniti in pomagati. Še obstajajo finančne rezerve, namenjene tudi vam. Do ljubeče osebe pa le pokažite več zaupanja.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Na vaše počutje, zdravje, odnose in finance bo močno vplival Merkur, zato pazite, da ne boste predolgo v družbi negativno mislečih in delujočih ljudi ali bolnikov, ki stresajo okoli sebe kužne viruse. Poglabljanje v duhovne vsebine in zdravilne kopeli s privlačno osebo vas bo pomirjalo in vam dvigovalo libido. Pred daljšo vožnjo odpravite morebitne pomanjkljivosti in napake na vozilu.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Preganjavico, da obnovitvena in podobna dela ne bodo končana pred zimo, s čimer bi bilo oteženo vaše življenje in opravljan­je poslanstva, blažite s preusmerjanjem pozornosti na druge stvari in obveznosti. Pri težaških delih in tistih, ki jih boste poskušali opraviti sami namesto mojstrov, bo dobrodošla pomoč sposobnega partnerja ali koga od sorodnikov, pri tem pa si ne povečajte stroškov.      

LEV (23. 7.–22. 8.)

Ne Marsova agresivnost ne zajčeva plašnost ne bosta primerno obnašanje v času, ko se lahko nad vas zgrne kaj neželenega. Med četrtkom in soboto ter v ponedeljek bodo ugodne urice za nevtraliziranje slabih misli in vplivov tistih ljudi, ki so zlonamerni in nevarni za okužbo. Svoj položaj, dušo, spolno moč in finance boste najbolj obvarovali in utrjevali s skromnostjo in vztrajanjem pri umirjeni poti navkreber.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do polne lune in mrka boste lahko vse bolj načrtno in poglobljeno raziskovali stvari, do katerih se je težje dokopati. Nekateri boste svojo delavnost in pronicljivost kazali pri pre­prostih in vsakdanjih rečeh, strokovnjaki pa razkrivali sumljive posle, urejali poplavna območja in uničene zgradbe. Finančni in ljubezenski okviri bodo za vas zelo sprejemljivi, le še na zdravje pazite.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Bližali se boste vmesnim ciljem, saj bo vaš vodilni planet do nedelje ustvarjal odličen aspekt. Z izjemno delavnostjo in ustvarjalnostjo boste lahko, četudi s pomočjo zanesljivih pomočnikov, dograjevali zgradbo, ki vam veliko pomeni, ali posel, s katerim bo mogoče služiti vsakdanji kruh. Ne pretiravajte pa z zdravju škodljivim stanjem ali početjem, ker potem ne boste mogli uživati niti v partnerskih odnosih.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Počutili se boste močne v vlogi odkritelja napak, nezdravih navad pri drugih, zdravitelja ali restavratorja, finančnega modreca, drugim pa bosta Merkur in Mars naprtila okužbo, sumljive spremembe pri sebi in v prostoru. Namesto da preveč zapravljate, raje povečujte zaslužek in se zgledujte po tistem, do katerega čutite spolno privlačnost. Čvrsto vaju bodo povezovala razglabljanja o bivan­ju in minevanju.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Če boste čutili, da vam nasprotujejo močnejše sile, ki jih ne morete jasno opredeliti, jih vzemite na znanje, saj bodo popustile po ščipu, vi pa boste postopoma le dosegli, kar ste si zamislili. Pomirjeni odnosi s pokojniki, sorodniki in družinskimi člani ali partnerjem vam bodo olajšali odhod na dopust ali počitnice. Ob tem boste še veseli dodatka pri plači ali izplačila honorarja.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Z energijami polne lune in mrka se boste počutili močnejše, svoje sile pa boste morali usmerjati tudi v pomoč tistim, ki so šibkejši, ostareli, bolni ali čim prej potrebujejo vaš strokovni poseg. Do četrtka in od sobote lahko trgu ponudite svoje storitve, izdelke ali nabrane plodove in dodatno zaslužite. Če z ljubljeno osebo ne boste mogli biti zadosti fizično skupaj, pa boste duhovno, tudi ob prižiganju svečk.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Do ponedeljka se vam obeta kakšna razveseljiva novica, med drugim tudi tista o višji plači ali dodatku za minulo delo. Da bi ušli resni bolezni ali jo vsaj ublažili, boste morali odpravljati vlago, plesen ali druge nadloge v svojem bivalnem ali poslovnem prostoru. S sumljivimi ljudmi pa se ne zapletajte, saj bi vas lahko s čim hudo obremenili. Vaša ljubeča čustva bodo močnejša do tistega, ki ni bolestno ljubosumen.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Do četrtka in od noči čarovnic boste posebno razneženi, a tudi razdvojeni, kar se bo pokazalo pri opravljanju poklica ali poslanstva, pri nekaterih pa tudi v ljubezni. Svojim dragim boste poskušali ustreči s čim svojevrstnim, hkrati pa jih boste karali in se hudovali nad vsem, kar ne bo po vaši meri. Zaposlenim na višjem položaju se obeta boljša plača. Po prižiganju svečk boste lahko s partnerjem odpotovali na obalo toplejšega morja.

Preberite še: Kako stenice pridejo v vaš dom

Priporočamo tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov z najtršim srcem

Morda vas zanima še: Slovenka v Afriki: od prometne nesreče do spanja v celici in nove ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)