Horoskop: Pet norih astroloških znakov

Poglejte, če ste rojeni v katerem od astroloških znakov, ki slovijo kot najbolj razigrani, norčavi, svobodomiselni ali povedano na kratko: najbolj nori.

11.10.2023 ob 8:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet norih astroloških znakov

Astrologija ponuja vpogled na različne segmente življenja in se ukvarja tudi z obnašanji ter nagnjenji. Na ta vpliva astrološki znak, v katerem je nekdo rojen in med njimi so takšni, ki slovijo kot ekscentriki, nepredvidljivi, norčavi in se včasih noro obnašajo.

Zlasti to velja za pet znakov zodiaka.

Vodnar

Vodnar je vizionar in upornik. Slovi po svoji ekscentričnosti in sposobnosti razmišljanja izven okvirjev.

Ima močno željo po neodvisnosti, po inovacijah in zato v očeh drugih včasih izpade malo nor ali čudaški, je pa dejstvo, da je prav zaradi prej naštetih lastnosti in po zaslugi inteligence ter kreativnega razmišljanja praviloma vedno korak ali dva pred drugimi.

Dvojček

Zanj je značilna dvojna narava in nihče natanko ne ve, katera bo v določenem trenutku stopila v ospredje. Zato so dvojčki v očeh drugih nepredvidljivi, pa vendar šarmantni in duhoviti.

Premorejo izjemno sposobnost prilagajanja različnim situacijam, zaradi česar pri drugih neredko zbujajo nelagodje in začudenje, vodi jih izjemna radovednost in so vedno pripravljeni na norčije, zaradi katerih v njihovi družbi nikoli ni dolgočasno, je pa res, da jih drugi neredko dojemajo kot malce nore in podivjane.

V družbi dvojčka je vedno zabavno.

Strelec

Strelca odlikuje izjemen pustolovski duh, zanj ni meja, on si upa vse, avanture so zanj smisel življenja.

Njegov način bivanja, oblačenja, obnašanja, skratka vsega, je največkrat tako nenavaden, da se mu drugi samo čudijo ter ne morejo razumeti, kako lahko nekdo živi tako noro in neobremenjeno, kot živi strelec.

Oven

Ognjeviti in impulzivni ovni so po naravi neustrašni. Oni se ne bojijo ničesar in nikogar, oni obožujejo nove izkušnje, njihova tekmovalna narava jih vedno sili v akcijo in radi iščejo neobičajne poti do ciljev.

So impulzivni, velikokrat nepremišljeni, njihova neomejena energija jim omogoča, da zlahka premagajo tudi posledice nepravilnih odločitev. Najbolje delujejo pod pritiskom, njihovo glavno gorivo je adrenalin, vse to je kombinacija, zaradi katere jim mnogi pripišejo oznako: nori.

V ovnih je združena prav posebna kombinacija lastnosti. Foto: Nina Malyna/Gettyimages

Riba

Sanjave in empatične ribe so znane po izraziti čustveni občutljivosti in bujni domišljiji. Na zunaj sicer delujejo mirno in urejeno, tisto, kar je pri njih noro, je njihov notranji svet. One ne poznajo meja v domišljiji, iz katere izvira njihova kreativnost, sanjava narava jih popelje v svetove, kamor drugi ne morejo.

Ker so ob tem še nesebične, včasih sprejemajo za druge neobičajne določitve in pomagajo tudi, če gredo sebi v škodo. To je v času, ko večina gleda le nase in na svojo korist, pogosto prepoznano kot noro obnašanje.

Povzeto po portalu astrotalk.com

Preberite še: Horoskop: Kaj vas čaka v starosti (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Astrolog Stane Padežnik: Tem ljudem bo to jesen denar letel na kup


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)