Tedenski horoskop od 23. - 29. maja: Viharni odnosi in pritiski na delovnem mestu (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop.

23.5.2023 ob 5:45 | Foto: Getty Images/iStockphoto

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 23. - 29. maja: Viharni odnosi in pritiski na delovnem mestu (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Najmočnejši ogenj, ki bo vaša gonilna sila pri vsem, kar boste počeli, se bo naselil v vas v sredo, deloval do petka in v ponedeljek pozno popoldne.

Da vas bo osvajal res dostojanstven človek, si boste šteli v čast.

Ne naprezajte pa se pri fizičnem delu, športu ali v pravnih okvirih, da ne bi doživeli zloma in bolečin. Visoko zastavljenim ciljem se boste bližali z vztrajnostjo in doslednim izpolnjevanjem pogojev.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Ker imate razlog za zaskrbljenost, srd in kritiko tistih, ki vas k čemu silijo, bo zdaj tudi priložnost, da se izpoveste komu, ki mu zaupate.

Razbremenili se boste lahko do srede in od sobote.

Simpatija do vašega zaupnika se lahko razvname v ljubezenska čustva. Če denarja, ki vam pripada, ne boste dobili, ga boste primorani izterjati do petka. Tedaj obvladujte bes, da z njim ne boste škodili sebi ali bili udeleženi v nezgodi.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Vaš podpornik, partner ali ljubimec je na vplivnem mestu, zato nimate razloga za živčnost.

Umirjeno se posvečajte svojim nalogam in pripravljajte projekt, za katerega ste usposobljeni. Če želite doseči višjo izobrazbo, pokažite ustvarjalnost na tankočuten način. Ta vam utegne prinesti nagrado ali priložnost za avtorski honorar.

Pridelovalci ob koncu tedna ponudite pridelke in vaša denarnica se bo odebelila.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Milina vaše tankočutnosti, skrbnosti, prijateljstva in ljubezni se bo širila še na tiste, s katerimi ste občasno v stiku.

Z izbranimi lahko sklenete poslovno razmerje, da boste imeli oboji od tega zadovoljstvo in prihodek.

Vaš odločni nastop pred petkom bi lahko premaknil pravno ali nepremičninsko zadevo z mrtve točke. Od krajca bodo možnosti za hitrejšo prenovo vaše domačije veliko večje.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Vaša odločnost pri opravljanju poklica, poslanstva, javnega nastopanja in urejanja uradnih zadev se bo krepila, saj se boste bolje počutili, ker boste imeli trdnega zaveznika, ki bi bil lahko tudi vaš seksualni partner.

V tem ga velja preskusiti med sredo in petkom, ko boste najbolj goreči. Svoje finance boste morali urediti tako, da bodo vzdržne in ne odvisne od vaše nedoslednosti ali raztresenosti.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Še naprej vas bo zanimala preteklost, zato boste proučevali teorijo in prakso, vzorce vedenja in nacionalne simbole ter svoje znanje izpričevali na shodu podobno mislečih.

Tržno usmerjenim se bo izplačalo sodelovati na sejmih, delavnicah, prodajnih razstavah ter si od krajca nabirati nova naročila.

Ljubezen boste izpovedovali na pritajen, a občuten način, ki ga bo vam naklonjen podpornik dobro razumel.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

V delovnem okolju se boste hoteli uveljaviti, toda če ne boste dovolj transparentni, bi lahko vaša prizadevanja narobe razumeli.

Za višjo plačo se bo treba še naprej boriti s skupnimi močmi.

Pri skrbi za starše ali druge ranljive osebe ne popuščajte, čeprav boste imeli kdaj malo časa. V vašo dušo bi se lahko zasidral dostojanstven človek, ki bo predramil vaše erotične občutke.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Marsova bojevitost vam bo pomagala uveljavljati in braniti vaše interese v poklicu, družini, pri športu in v okviru ustanov.

Škodi vam lahko v sredo in četrtek, če se boste upirali zahtevam uniformiranih uradnikov.

Tedaj tudi pri zdravstvenih posegih ne bo šlo brez bolečin. Vzburjeni od pogledov in objemov postavne osebe boste razneženi in znova zaljubljeni. Obljubljeni denar ali darilo naj bi dobili do ponedeljka.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Zaradi pritiskov od zgoraj bo bolje, da sklenete dogovore v torek ali med soboto in ponedeljkom.

Če bo še naprej trpelo vaše zdravje, boste morali odločno ukrepati in se odrekati vsem dosedanjim sladkostim. Komur bo delovna pogodba potekla, se mu bo odprlo več novih možnosti za zaposlitev ali delo za dodaten zaslužek.

Posvetovanja s srčnim prijateljem vas bodo opogumljala, da si boste znova upali javno nastopati.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Kljub težavam in oviram, ki vam jih povzroča poškodba ali neodločnost zaradi oslabelosti vaših staršev ali druge osebe, ki vam veliko pomeni, se boste morali boriti naprej.

Se truditi za utrjevanje svojega položaja v službi, skupnosti, ki ji pripadate, in s partnerjem ali sorodno dušo urejati dom. Finančni izzivi vam bodo dosegljivi kot zrele češnje na nizkih vejah, zato jih trgajte v šopih.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Do sorodne duše boste zadržani, čeprav se zavedate, da je edina, ki ji veliko pomenite in ki vas ne želi izpustiti iz svojega življenja.

Ker se nekdo postavlja med vaju, želeč vam boljšega partnerstva, se ji boste bolj odprli in delovali v njeno korist.

Samskim prihaja na pot mikavna oseba, ki jo boste pripravljeni vsaj proučevati. Bolečine in pritiski v službi bodo močnejši med sredo in petkom.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Postopoma boste navezali tesnejše stike s sodelavci v novi službi in tudi s sorodniki.

Manj zaupljivi ne bodite v zadregi pred nekom iz preteklosti, ki ste se mu morda zelo odprli, potem pa se tega prestrašili in zbežali. Pri njem boste še vedno našli varen pristan in močna čustva, na katerih bi lahko gradila trdno zgradbo.

Denar za opravljeno delo vas bi moral doseči do ponedeljka.

Preberite še: Horoskop: To so trije najinteligentnejši astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Psihoterapevtka Vesna Mirt: Starši s svojim vedenjem oblikujejo otrokove možgane


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)