Tedenski horoskop od 22. do 28. avgusta: To znamenje naj ne plava daleč od obale (Piše: Stane Padežnik)

Kaj nam prinašajo zvezde v novem tednu?

22.8.2023 ob 6:05 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 22. do 28. avgusta: To znamenje naj ne plava daleč od obale (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Ker se vam bo do ponedeljka izteklo več projektov in boste prešli na druga področja delovanja, se že prej pripravite na drugačen način dela. Med četrtkom in soboto vam bo poletje pri­pravilo zares zanimiva presenečenja.

Najraje jih boste uživali v mirnem okolju, stran od nebrzdane množice. Za negovanje duše, telesa in odnosov z bližnjimi, tudi ljubezenskih, si boste vzeli kar nekaj časa.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Do srede vas čakajo večji izzivi, ki so lahko tudi zdravstvene in gmotne narave. Pri odpravljanju škod­ljivih vplivov bodite natančni in dovolite, da vam pomagajo strokovnjaki.

Na svoje finance boste poslej morali gledati z vidika varčevanja, drugače vam bodo prihranki pošli za nujne stvari. Razmišljanju o prehodu v novo okolje, lahko tudi delovno, ali koncu ljubezenskega razmerja se boste počasi privadili.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Spremembe, ki so neizbežne, sprejmite kot nove izzive, ki vam bodo prinesli tudi kaj dobrega. Razhajan­ja v partnerstvu, na karierni poti, z domačimi ali stanodajalcem ne zaostrujte, saj bo že od ponedeljka opazno bolje.

Pred vami je priložnost za novo ljubezensko zvezo ali zmenek z nekdanjo simpatijo, če boste bolj pazili na svoje zdravje, razpoloženje in poslovno sposobnost.

RAK (22. 6.–22. 7.)

V želji, da bi še bolje uredili svojo posest, domačijo, stanovanje ali napredovali v poslu, se ne ženite toliko, da bi pregorevali. Lunin krajec vas bo vlekel na plan, toda zaščite pred škodljivimi UV-žarki ali strupenimi snovmi med naplavinami ne zanemarite.

Povečane prihodke boste imeli le nekateri. Vsekakor bo dobro, če si boste s svojim ljubim delili stroške letovanja ali potovanja.      

LEV (23. 7.–22. 8.)

Slabost vas lahko obhaja do srede tudi zaradi težkih bivalnih ali drugih okoliščin, nerazumevanja s partnerjem ali odraščajočim otrokom, trenutno z zmanjšanimi prihodki ali bolezenskimi znaki.

Toda že energija krajca in vaša prirojena ljubeznivost vam bosta v prijetni družbi vrnili samozavest, da si boste opomogli. Od ponedeljka lahko na novo zastavite svoje življenje in posel.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do srede in od sobote boste uspešnejši pri obnovitvenih delih, finančnem načrtovanju in preračunavanju stroškov ter tveganj, v katerih bi se lahko znašli. V dneh od krajca bo medijska pozornost sicer dobrodošla, a tudi nadležna, saj se zapleti lahko še povečajo.

Pri delu in aktivnostih bodite skrajno previdni, da se ne boste znašli na urgenci. Tedaj vam niti ljubezen ne bo mogla ublažiti bolečin.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Pred krajcem ne plavajte predaleč od obale, da vas ne bodo zgrabili tokovi, v družbi pa tudi ne hlepite preveč po pozornosti, da je vaš partner ne bo narobe razumel.

Ljubosumje bo tlelo pod površjem in vam lahko povsem pokvari preostanek dopusta. V poslu se lahko dobro uveljavite pred soboto, nastopite v javnosti, pridobite dodatni honorar, nekateri tudi vročo simpatijo.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Ko boste izgubljali tla pod nogami, se čim bolj zberite in ohranite mirno kri. Panika bi vas lahko drago stala, udarila po žepu, zdravju, pokvarila partnerske odnose. Od potovanja k svojim dragim na tuje ali pohodne ture ne pričakujte preveč, saj so mogoči vsakršni zapleti, ki pa bodo rešljivi.

Do ponedeljka se pripravite na novo življenjsko, poklicno ali pravno pot.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Naporni izzivi do srede vas lahko pogreznejo v blato do bolečin, ki pa ga boste skupaj z drugimi očistili do bleščeče podlage.

Lunin krajec v strelcu bo do sobote vaša edinstvena priložnost, da se uveljavite prek medijev, na javnih prireditvah, tudi v tujini ter si pridobite možnost za dodaten zaslužek ali priznanje. Na tekmovanju bodo najbolj vzdržljivi dosegli viden uspeh, zapeljivke pa šaljivega ljubimca.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

V zanosu solidarnega fizičnega ali denarnega prispevka za pomoč prizadetim v poplavah ali drugih nesrečah boste tudi vi želeli sodelovati po svojih močeh. Toda ker se ne počutite najbolje, bo vaša pomoč dobrodošla tudi vašim starejšim svojcem, da jim postorite, kar je nujno, in se z njimi družite, s tem pa jih razbremenite skrbi.

Na nov delovni zagon v službi se pripravljajte tudi z nežnostmi do ljubljenega v nedeljo.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Do srede se ne spravljajte v kakšne temačne okoliščine niti ob sončnem dnevu na morju. Naraščajoče spolno poželenje boste najbolje tešili v intimni družbi z ljubimcem, ki vas že dolgo privlači in intelektualno zadovoljuje.

Upoštevajte svoje finančne okvire in takoj se boste bolje počutili na oddihu ali v programih poletnih kulturnih dogodkov do sobote ali se nanje pripravljali do ponedeljka.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Planeti, ki naj bi vas spravljali v pogon, se upočasnjujejo, izgubljajo moč ali pa se gibljejo vzvratno. S tem zavedanjem vam bo lažje, od sebe in drugih, posebno partnerja, pa tudi ne boste pričakovali preveč.

Počitniško razpoloženje bo še vedno upravičeno, čeprav boste nekateri v službi. Prizadeti v ujmah ne boste pozabljeni. Po pomoč, drugo službo, stanovanje ali na nekdanjo simpatijo bi se lahko obrnili od sobote.

Preberite še: Vpliv lune: 22. - 28. avgust: Na te dni bodimo še posebno previdni na cestah (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Če boste dan začeli tako, boste bolj zdravi in zadovoljni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)