Tedenski horoskop od 2. do 8. maja: Nevaren čas za ljubezensko vezo enega znamenja (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je karakterno-solarni horoskop za teden od 2. do 8. maja.

2.5.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 2. do 8. maja: Nevaren čas za ljubezensko vezo enega znamenja (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Če tekmujete sami s seboj, ker želite doseči normo, ki ste si jo sami postavili, potem se vam bo gotovo kaj zalomilo pred ščipom, saj tudi retrogradni Merkur ne bo deloval vselej vam v zadovoljstvo.

Utrujenost ali bolezen bosta marsikoga prikrajšala za neposredne družabne, ljubezenske in poslovne stike, lahko pa jih imate na daljavo do nedelje. Prej lahko solidno prodate svoje proizvode ali avtorske ideje in storitve.    

BIK (21. 4.–21. 5.)

Razdvojeni med več možnostmi za zaposlitev, sodelovanje v projektih, izobraževanju ali proučevanju preteklosti, si boste vzeli čas za razmislek do nedelje, da bi spoznali nekdanje kulturne vrednote, ki živijo še danes, ne le kandidata za ljubimca. Z njim boste globlje povezani od ponedeljka, denar pa vlagali v urejanje doma. Družina in starši bodo postali vaše pribežališče       

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Prostovoljne spremembe ali menjave in tiste, h katerim vas pripravijo neljube situacije, komunikacijski ali prometni zapleti in nezgode, odkritja pri prenavljanju nepremičnine in določenih programov, opravite do nedelje opoldan, da boste z doseženim vsaj za silo zadovoljni. Podobno velja za zaposlitev in izborjenim boljšim plačilom. S simpatijo bosta kasneje poglobila čustveno vez.   

RAK (22. 6.–22. 7.)

Med prazničnim programom, ki ne bo potekal čisto po vaših zamislih, boste že morali obvladovati svojo nejevoljo, ko boste v družbi ali sami s partnerjem, kvečjemu še s člani družine, da vstop v navdušujoč in ploden delovni ritem, ne bo popolnoma pokvarjen. Trpeli bi ljubezenski odnosi in zaupanje med sodelavci. Energije ščipa utegnejo prinesti materialno in finančno škodo, izbranim pa razveseljiv presežek od nedelje.    

LEV (23. 7.–22. 8.)

Do četrtka vas lahko spremlja sreča tudi pri stvareh, ki se vam zapletajo, potem pa vam stresne situacije zaradi ščipa ne bodo prizanašale. Če ste kaj sami zagrešili, boste morali tudi sami razplesti in poravnati škodo.

Na šibkejšega svojca malo bolj popazite, a z uvidevnostjo do njegovih potreb in zmožnosti. Smeli ljubimci, kreatorji in podjetni starejši lahko do sobote še koga očarate, pridobite ugodnost in denar.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)  

Vaše ponavljanje nezadovoljivih praks drugih in konkurentov bo prepričalo njihove pristaše, da so zaman stavili na pompozne besede, vašim pa tudi še ne bodo mogli zaupati.

Če boste zamenjali svoj slogan in neprofesionalne sodelavce, boste imeli možnost pridobiti tisto, kar si želite v povezavi s svojimi vrednotami, preteklostjo, čustvenim navezovanjem, prirastkom, ljubeznijo, denarjem ali dediščino.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Na potovanju, ogledih znamenitosti, dopustovanju na deželi, ob vodi ali mednarodnem seminarju, skupinskem utrjevanju učne snovi, boste obrnili pomemben list v svojem življenju. Podobnega bodo imeli tisti, ki imajo odprto pravno zadevo, srečo v ljubezni ali v igralnici.

Do vrnitve v vsakodnevno rutino pred ponedeljkom ohranite zaloge dobre volje, si odpočijte ali se pozdravite.    

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Številni boste podaljšali počitnice, turistično ali pohodniško potovanje po skrivnostnih ali manj razvitih deželah. Nekatere bo zamikalo, da bi si tam ustvarili dom, še zlasti, če se bo srce razvnelo za domačina.

Energije ščipa bodo sprte pare razdvojile, zato se bo kdo odločil, da se vrne v prvoten dom, k nekdanjemu partnerju ali k ljubečemu prijatelju. Prihodki se bodo povečevali od nedeljskega popoldneva.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Morda boste v precepu, ker boste morali odpotovati, nadaljevati zastavljene  postopke, projekte in hrepenenjem, da bi se posvetili domačim ter urejanju domačije in čustveni zvezi.

Do četrtka in v ponedeljek bi lahko na sprejemljiv način zadovoljili nezdružljivo, a s precejšnjo mero potrpežljivosti in diplomacije. Srečnejši boste zadovoljni z mediacijskim dogovorom, vračilom denarja, s pridobljeno popularnostjo.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Naj vaše hitenje ne bo rezultat notranjega nemira, marveč obvladanega treninga, organiziranega dela ali zanimanja za kulturne dosežke občudovanja vrednih ustvarjalcev.

Če ste sami del njihove sredine, vas bodo nastopi na odmevnih dogodkih ali prireditvah navdihovali za sanjarjenje pri belem dnevu. Od nedelje boste imeli priložnost za romantična srečanja in za zaslužek.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Vaša izredna ustvarjalnost bo zaklenjena v vas, če se ne boste odprli navzven do tistih, ki potrebujejo vaše storitve in sposobnosti. Na spletu do četrtka obelodanite to, kar bi želeli početi.

Prijava na razpisano delovno mesto, ki bo upoštevalo vašo posodobljeno izobrazbo, ne bo edini vir dodatnih prihodkov. Več ljubezni in seksualnega življenja vam bo obetal tisti, ki vas ljubi že celo desetletje.     

RIBI (19. 2.–20. 3.)

V nasprotje bi lahko prišli s tistimi, ki vsiljujejo svoj pohlep po premoženju ali odnosu do vas, kar se lahko izkaže tudi med nakupovanjem na vrtnih, cvetličnih in drugih sejmih.

Če boste izpostavljeni pritiskom v službi, boste razmišljali o izhodu, pobegu v drugo službo. Ljubezensko življenje bo začelo dobivati zanimivejšo obliko s starejšim, nežnim, čutnim in radodarnim znancem, ki vas je že kdaj privlačil.

Preberite še: Vpliv lune: 2. - 8. maj: Previdno v petek, pride lahko do napetosti (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za maj 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)