Tedenski horoskop od 16. - 22. maja: Začnimo teden umirjeno in pazljivo (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop.

16.5.2023 ob 6:05 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 16. - 22.  maja: Začnimo teden umirjeno in pazljivo  (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Če se boste hoteli do srede še s čim uveljaviti, počnite to na umirjen način, saj konflikt nikomur ne bi koristil, škoda pa bi bila zelo velika. Od sobote bo vaš ugled zrasel, če boste ves čas delovali povezovalno in bili dobro pripravljeni na javni nastop.

Z dodatno dejavnostjo se vam bo polagoma izboljšal tudi prihodek, zato vam radodarnost do odjemalcev in ljubljene osebe ne bo povzročala glavobola.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Z zobanjem redkvic, jagod in češenj boste dokazovali, da vam je veliko do samooskrbe, družinskih vrednot, čutnosti, ljubezni do bližnjih in tistega, ki ga še niste povsem omrežili. Izjemni aspekti Venere bodo krepili vašo intuicijo, umetniški talent, denarnico in skrb za nemočne.

Z mlajem in Jupitrovim pohodom prihaja v vaše življenje napredek v poklicu, ljubezni, pravnih in materialnih zadevah, če boste le zdravi.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Z umirjenim in preudarnim ravnanjem se boste do srede ali še kak dan dlje izognili težavam v službi, na cesti ali v gospodinjstvu. Prispevek k skupnemu poslu, za katerega ste odgovorni, bi lahko še povečali z novo tematiko in inovativnim pristopom.

Od sobote boste imeli zaveznika, ki bo vešč izvajati vaše zamisli. Lahko, da vam bo ob misli nanj ali ob njegovi navzočnosti srce hitreje bilo.      

RAK (22. 6.–22. 7.)

Zelo neugodno bo, če boste do srede dovolili, da vas turbulentne sile posrkajo vase. Zavedajoč se tega, ne hodite preblizu plamenom, ki bodo prevroči za vašo milo dušo. Poslovanje bo ugodnejše s spremenjenim načinom dela in v posodobljenem formatu.

Od mlaja imate možnost napredovati v karieri, od ponedeljka pa boste uspešni pri urejanju svojega bančnega računa in prihodkov ter novega statusa.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Izzive, ki vam jih bo Jupiter prinašal od torka in Mars od sobote, boste lažje prepoznavali in sprejemali po posvetu s poznavalcem poslovnega, finančnega, pravnega, razvojnega ali študijskega področja ter srčnih, partnerskih in morda usodnih družbenih, javnih procesov.

Pravočasno morate spoznati, v kaj se nikakor ni dobro spuščati ter v katerih objemih se lahko predajate plamenom sladkih strasti.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Samo preudarnost, studioznost, realno načrtovanje ter obnavljanje ljubečih odnosov in premoženja vam bodo v pomoč pri napredovanju v vsem, kar vas zanima. Ustvarjali si boste široko bazo podpornikov, naročnikov vaših proizvodov ter odjemalcev pristnih vzorcev, ki jih je risala tradicija.

Vaša umetniška ustvarjalnost bo dobivala nove obrise, z dobrim trženjem pa jo boste razširjali z dobičkom.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

S sklepanjem zavezništev s tistimi, ki cenijo pridobit­ve preteklosti in ustvarjajo prihod­nost, se vam bo do srede ali sobote uspelo izogniti hujšim pritiskom maščevalnih, s tem pa tudi zdravstvenim težavam.

Partnerjevo nejevoljo pomirjajte z dobrimi dejanji, ne le z besedami, in ob koncu tedna bo znova prijetno. Samo najbolj nostalgični boste vzpostavljali zvezo s staro simpatijo in prejeli denarno podporo.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

S potovanja se boste morali vrniti najpozneje do sobote, a raje prej, ker se vam utegne na poti kaj zaplesti. Prej opravite tudi vse potrebno glede izobraževanja ali zapuščinskih zadev.

Energije mlaja bodo pred vas postavile vprašanje statusa, zato pretehtajte svoje možnosti, tudi finančne. Prezaposlitev, upokojitev ali zamenjava partnerja ne bodo lahka vprašanja. Grela in zdravila vas bo ljubezen.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

S premikom Jupit­ra na praktična, premoženjska, finančna ali prenovitvena vprašanja, morda povezana tudi z dedovanjem, boste od torka vstopili v novo obdobje. Več moči za usklajevanje vsega naj bi imeli od sobote, toda uresničevanje bo mogoče od ponedeljka, ko vam bo pomagal nekdo na višjem položaju.

Morebitnega nadzora se ne prestrašite, saj počnete vse zakonito. To bo potrdil vaš ljubeči zaveznik.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Tudi za vas velja opozorilo, da se držite na varnem pred situacijami, ki so prevroče, eksplozivne in zdravju škod­ljive. Dinamično delo do srede opravljajte brez jeze in preudarno. Nekateri boste prejeli obvestilo o odobritvi projekta, morda tudi finančna sredstva.

Ugodno poslovno ponudbo sprejmite z obema rokama. Osebi, ki se vam že dolgo dobrika, namenite več časa. Ljubezenska čustva bodo privrela kot gejzir.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

V spremenjenih razmerah bo začel na vas dodatno ugodno delovati Jupiter, zato se tradicionalnim vzorcem ne boste mogli izogniti. Ti bodo pozitivni, če boste le pohiteli z odzivom na razpisano drugo delovno mesto z ustreznejšo plačo.

Med prenavljanjem domačije si boste nabrali novih koristnih izkušenj. Mikavna oseba z vrelcem čustev, primerna za skupnost, ki vas še vedno občuduje, se vam bo približevala plašno.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Torek bo zaznamovalo glajenje sporov in popuščanje napetosti v odnosih, nato pa bo Jupitrov pohod skozi bika začel zadovoljevati vaša pričakovanja in potrebe. Da bo vam in bližnjim šlo na bolje, se boste morali potruditi oboji.

Kar boste urejali, tudi zapišite in overite, da ne bodo pozneje težave. Premoženjska, pravna, finančna, statusna in ljubezenska vprašanja bo mogoče ugodno reševati še v ponedeljek.

Preberite še: Vpliv lune: 16. - 22. maj: Lahko se veselimo petka (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Psihoterapevtka Vesna Mirt: Starši s svojim vedenjem oblikujejo otrokove možgane


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)