Vpliv lune: 16. - 22. maj: Lahko se veselimo petka (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj nam prinaša teden pred nami.

15.5.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 16. -  22. maj: Lahko se veselimo petka (Piše: Stane Padežnik)

PETEK, 19. MAJ - prazna luna v biku ob 17.53

TOREK, 16. MAJ

Luna v ovnu bo s povečanim pritiskom na Mars v raku, ki je v konfliktnem aspektu z Jupitrom, ob 20.20 prehajajočim iz ovna v bika, še stopnjevala odločnost organiziranih skupin in posameznikov, ki se borijo za drugačno urejanje stvari ali položaja ranljivih.

Agresivno, celo življenje ogrožajoče delovanje se bo pojavljalo v družbah, kjer so napetosti najhujše. Namesto impulzivnega čustvenega odzivanja na stvari, ki koga motijo, bodo pozitivni aspekti omogočali praktično in umirjeno reševanje stvari.      

SREDA, 17. MAJ

Luna v ovnu bo še po prehodu v bika ob 14.28 ustvarjala zaplete, saj bo v težavnem odnosu s Plutonom v vodnarju, na katerega iz opozicije pritiska Mars.

Krizne razmere in vojna žarišča bodo prehajala v naslednjo, morda kar odločilno fazo, ob tem pa se bodo porajali resni pozivi k miroljubni rešitvi, na kar bo vplival pozitiven aspekt Jupitra z Merkurjem. Ta bo ugoden za poslovna srečanja, sklepanje pogodb, urejanje nepremičninskih zadev in priprave na pobiranje zgodnjih pridelkov.

ČETRTEK, 18. MAJ

Dan pred mlajem bo Luna v biku ustvarjala priložnosti za dogovore, urejanje pomembnih osebnih, družbenih, poslovnih, političnih in meddržavnih zadev, zaključevanje projektov, ki se vlečejo že predolgo.

Ugoden vpliv Jupitra na Merkur bo omogočal uspešno dokazovanje pridobljenega znanja, upravljanje nepremičnin, pripravljanje pomembnih dokumentov, iskanje obetavnih novih trgov za prodajo izdelkov in pridelkov.      

PETEK, 19. MAJ

Harmonične energije med Luno na bikovem repu in Marsom na rakovem repu bodo do večera blažile neugodne učinke konflikta med Plutonom, Jupitrom in Marsom, tudi potem ko bo ob 17.53 nastopila prazna luna.

Venerino povezovanje iz raka z Uranom v biku bo ustvarjalo čarobnost romantičnih situacij, v katerih se bodo znašli zaljubljenci, vrstniki ali sošolci, obujale se bodo tudi stare ljubezni. Mnogim bodo denarna nakazila, vračilo dohodnine, izplačilo odškodnine omogočila predplačilo dopusta.

SOBOTA, 20. MAJ

Luna v dvojčkih bo v povezavi s pozitivno delujočimi planeti v biku ter Venero ugodno vplivala na sejemske prireditve, odločanje na zborovanjih, na poljedelce, da bodo odbirali zdrave pridelke in jih pripravljali za prodajo, udeleženci festivalov, etnografskih prireditev in pohodov pa se bodo veselili druženja, izmenjave predmetov, znanja in izkušenj.

Udarna sila Marsa v opoziciji s Plutonom bo po prehodu v leva ob 18.32 koristila nastopajočim in športnikom, žrtvam agresije pa ne.

NEDELJA, 21. MAJ

Luni v dvojčkih se bo ob 9.09 pridružilo še Sonce ter blažilo predhodne pritiske Marsa in Plutona, ker bo z njima v harmoniji.

Mnogi bodo prost dan izkoristili za družabna srečanja, praznovanja osebnih praznikov, udeležbo na veselicah, izletu, prireditvah, ki potekajo po določenem ceremonialu, si med obiskom ob morju ogledovali snemanje filma. Finančni, umetniški in ljubezenski aspekti bodo vse močnejši, zato jih bo veljalo izkoristiti. Turističnim delavcem to ne bo težko.

PONEDELJEK, 22. MAJ

Ker se je okrepil nepremičninski aspekt, ga bo Luna v raku še bolj poudarila. S prodajo, nakupom ali najemom zato ni več treba odlašati. Enake premike bodo naredili tisti, ki bodo hoteli starejšo zgradbo prenavljati ali jo energetsko posodobiti.

Montaža varčnih naprav za ogrevanje, obratovanje gospodinjstva, proizvodnje ali podjetja bo na mestu. Nekateri se bodo odločili za ustanovitev družine, pravne osebe, zavoda ali samostojno podjetje, posebno če so jim priprave že dobro kazale.

Preberite še: Horoskop: To so trije najinteligentnejši astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za maj 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)