Tedenski horoskop od 10. do 16. oktobra: Čustveno intenziven teden (Piše: Stane Padežnik)

Preberite, kaj vam zvezde prinašajo ta teden.

10.10.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 10. do 16. oktobra: Čustveno intenziven teden (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Med oslabljenim delovanjem boste do srede lahko usklajevali zaključne faze oblikovanja zapisov, izdelkov, programov. Nova faza v delovanju bo nastopila v četrtek, ko boste pridobili ustrezne podatke, dovoljenje za nabavo artiklov, ki jih potrebujete za postavitev nečesa trdnega in obstojnega.

Mrk bo prelomnica v vašem družbenem delovanju, pri pridobivanju financ, v prijateljskih in ljubezenskih odnosih.      

BIK (21. 4.–21. 5.)

Z energijami mrka poskušajte obvladovati svoje delo, življenje in zdravje, a z dobršno mero razuma, ki vas lahko usmeri na pot strokovne pomoči, česar se ne smete braniti. Šlo bi lahko za vaš obstoj, če ste morda v kritični fazi.

Finance in nepremičnino z uradnim zapisom svoje volje zaščitite pred pohlepom onih, ki vam ne stojijo ob strani. Med gibanjem uporabljajte oporo, čeprav bo z vami kdo, ki vas privlači.      

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

S spretnostjo sporazumevanja in obvladovanja množic boste znali pričarati nepozabne dogodke, pojavljali se boste na različnih prizoriščih, uspešno men­jali opremo, instrumente in blago za izmenjavo ali prodajo.

Zaslužek bo premo sorazmeren. Preurejanje prostorov bo koga od bližnjih motilo, toda na koncu bosta nova podoba in funkcionalnost očarali vse, tudi morebitnega skrivnostnega ljubimca.

RAK (22. 6.–22. 7.)

V sredo bi se moralo živčno obdobje izteči, čeprav morda še ne boste dokončali vseh načrtovanih sprememb. S podporo tistih, ki vas bodo nagovorili k prevzemu odgovorne vloge v stikih z javnostjo, se boste kmalu uveljavili in dosegali rezultate za boljšo plačo.

S partnerjem, samski pa s prijatelji bi se lahko udeležili koristne in zabavne prireditve, ki bi bila za vas nepozabna.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Do srede naredite vse, da bi se obvarovali težavnih delov postopkov, ki bi jih zahteval nadzor vašega delovanja, poslovanja, druženja in zdravja. Določen vir dohodkov bo dobro ohraniti in si poiskati še kakšnega, če vas bo doletela odpoved pogodbenega sodelovanja.

Skrivnostni oboževalec bo vaša uteha v času krize ljubezenskih odnosov s posesivnim in ljubosumnim partnerjem.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Med torkom in četrtkom ter še od nedelje boste pripravljeni na menjavo opreme, premike inventarja ali novo namestitev, da bi prostoru dodali novo vsebino. S tem boste nekateri dodatno zaslužili, a že naslednji hip zapravili, ko vas bo objemala pohotna oseba.

Z njo bo vznemirljivo v gozdu med nabiranjem kostanja, gob ali ukradenih poljubov. Samski imate edinstveno priložnost za zbližanje s simpatijo.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Od torka do sobote še kaj dodelajte, spišite, preoblikujte, se na zunaj polepšajte in izdelajte govor, igro ali umetniško točko, s katero boste nastopali na priredit­vah. Energije Sončevega mrka vas lahko ponesejo naprej v karieri, na kulturnem področju, pa tudi v ljubezni, če pravega za svojo dušo že niste zamudili.

Z menjavami blaga in storitev, trženjem pridelkov lahko solidno zaslužite.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Samopomilovanja od četrtka ne bo več, saj bo vaša duhovna, telesna in spolna moč vse bolj naraščala. Do ponedeljka boste že pripravljeni narediti korak k izterjavi dolga ali višjega plačila, ki vam že nekaj časa pripada.

Do četrtka in od nedelje vam bo želel pri odstranjevanju navlake pomagati nekdo, ki vas že dolgo obožuje. Če čutite enako do njega tudi sami, mu dajte priložnost.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Vrhunec vašega umetniškega ali obrtniškega delovanja bo v soboto, zato se vsak dan urite v svoji dejavnosti, da boste dobili idealen odziv javnosti in naročnikov. Z nekaterimi izboljšavami boste dosegli višjo oceno in dober denarni izkupiček.

Če se boste v službi počutili odrinjene, se bo z vami spogledoval kdo, ki bi vas takoj zaposlil. Po slabih izkušnjah v ljubezni boste dobili boljše priložnosti ob koncu tedna.      

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Delovne obveznosti kmalu ne bodo več tako težke, kot so se vam zdele prvi hip. Na pomoč vam bo priskočil od četrtka dobrodušen in skrivnosten moški, ki bo postal vaš zaščitnik, sopotnik, lahko tudi idealen ljubimec.

S skupnimi močmi bosta kos večjim izzivom, zato si boste drznejši upali najeti posojilo in se lotiti zahtevnega projekta. Med urejanjem nepremičnine vas bo obšla misel, da bi postali starš ali stari starš.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Do srede ne zamudite kupiti tistega, do česar ste se komaj dokopali, dokončati izboljšav v prostoru, dodelav na predmetih ali nepremičnini ter se s strokovno podkovano zahtevo znova potegovati za priznanje večje usposobljenosti, ki naj bi se poznala pri plači.

Mučna stanja v partnerstvu bodo od četrtka slabo vplivala na vaše zdravje, zato si boste do nedelje lajšali dušo v družbi privlačne osebe.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Jesenski izzivi vas bodo spodbudili, da boste opuščali novosti pri delu in se raje oprijeli preizkušenih postopkov za večjo učinkovitost in doseganje priznanja. Z racionalizacijo porabe boste obvladovali stroške, ob tem pa se že navduševali za delo, ki bi vam lahko prine­slo dodatne prihodke.

Smehljanje prijazne osebe, ki jo poznate, vam bo dalo misliti, da bi lahko bila dober ljubezenski par.

Preberite še: Vpliv lune: 10. - 16. oktober: Čaka nas nekaj zmede (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Dr. Vesna V. Godina: Zato vse več mladih žensk izbere takšne odnose z moškimi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)