Vpliv lune: 10. - 16. oktober: Čaka nas nekaj zmede (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj nam v novem tednu prinaša luna.

9.10.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 10. - 16. oktober: Čaka nas nekaj zmede (Piše: Stane Padežnik)

Sobota, 14. oktober, prazna luna v tehtnici ob 19.54

TOREK, 10. OKTOBER

Čeprav se bo Luna iztekla iz leva v devico ob 14.02, ne bo v praznem teku, ker bo tvorila prijazno razmerje z iztekajočim se Marsom na robu tehtnice, hkrati pa se že privijala v tesno razmerje z Venero v devici.

Delovala bo kot povezovalka šibkih, ustvarjalcev, ki nimajo trdnega ekonomskega statusa, vplivala na odločanje o nezakonitih migracijah, azilih in poskušala omogočati spremembe ter izboljšave na vrsti področij, saj bo v izmenljivi vlogi z Merkurjem v tehtnici.

SREDA, 11. OKTOBER

Zadnji dan Marsa v tehtnici ne bomo imeli posebno velike podpore tega planeta pri fizičnem delu, športu, spolnosti in drugih aktivnostih, saj bo njegova moč zelo oslabljena.

Bo pa Luna v devici kljub vsemu s povezovalno vlogo med retrogradnima Jupit­rom in Uranom v biku omogočala napredovati po delih, s premori, premisleki, korakanjem od točke do točke, prizorišča do prizorišča, in preurejati stvari ali ustvarjati kolaže vsega po malem. Udeležili se bomo delavnic, ustvarjalnic, spoznavnega večera.

ČETRTEK, 12. OKTOBER

Vstop Marsa v škorpijona ob 6.04 bo prinesel močnejše energije za delo, telesno, duhovno in spolno moč, trdnost, s tvornim razmerjem z retrogradnim Saturnom v ribah pa zrahljal zavore pri aktivnostih na socialnem, finančnem, erotičnem, psihičnem in čustvenem področju.

Luna v devici bi lahko v opoziciji z retrogradnim Neptunom v ribah povzročala zmedo, nejasnosti, ki pa jih bo tvorno razmerje z retrogradnim Plutonom v kozorogu pomagalo razreševati.

PETEK, 13. OKTOBER

Dan pred popolnim Sončevim mrkom bo Luna v tehtnici zasledovala Merkur in Sonce v istem znamenju; vplivala na mrzlične priprave različnih skupin na velike in odmevne dogodke, javne prireditve, na tiste, ki bodo že potekale; povzročala nemir v duši bolj dovzetnih za vplive kozmičnih pojavov ter pripomogla k spremembam vremena.

Nabiralci kostan­ja bodo pripravljali zaloge za peko plodov na javnih prostorih in sladic za ponudbo na sejmih in piknikih, glasbeniki pa ogrevali prste za nastope.

SOBOTA, 14. OKTOBER

Energije prazne lune v tehtnici in popolnega Sončevega mrka, izpolnjenega ob 19.54, nas bodo pone­sle med vrvež na kulturnih in športnih prireditvah, na festivalske, rekreativne, etnografske in zabavne dogodke.

Da se nam brez dela dan ne bo zdel izgubljen, bomo nekaj časa posvetili urejanju stanovanja, preverjanju zorenja pridelkov ali fermentacije grozdja. Ljubezenski zmenki bodo obetavni, saj bosta planeta ljubezni omogočala praktično sodelovanje, ne le erotičnih stikov.      

NEDELJA, 15. OKTOBER

Med iztekanjem Lune iz tehtnice v škorpijona, kar se bo zgodilo ob 13.04, se bosta nanjo navezovala planeta prijateljskega in sorodstvenega druženja, ljubezni, nabiranja gozdnih plodov, prodajanja jesenskih pridelkov in slaščic iz njih ter muziciranja in rajanja, da bomo z veseljem romali na kraje prireditev, kostanjevih piknikov na vrhovih gričev, srečevali pohodnike, nabiralce kostanja in gobarje.

Povečana spolna moč bo nekatere zapletla v erotično avanturo s plesalcem, nabiralko ali gornikom.

PONEDELJEK, 16. OKTOBER

Luna v škorpijonu v opoziciji z Jupitrom in Uranom, medtem ko bosta planeta financ v harmoniji, bo pogrevala zgodbe o aferah zaradi neprimernega in pretiranega zapravljanja javnega denarja.

Merkurjevo tesno sledenje Soncu, s katerim že vzpostavljata konflikt s Plutonom, bo obremenjevalo ali onemogočalo pogajanja o plačah in polnilo vsebine medijskega prostora. Nekateri bodo zaradi tega doživljali hude pretrese, osebne odpovedi in stečaje, posebno ker se bo čutil bližajoči se Lunin mrk.

Preberite še: 6 nesramnih stvari, ki se jih nikoli ne sme reči nekomu, ki nima otrok

Morda vas zanima tudi: Denis Avdić: Bil sem na najnižji točki, nič nisem imel izgubiti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)