Skrivnost 3 astro znamenj, ki imajo najlepše urejene domove

Nekaterim je urejen dom zapisan v zvezdah, drugi se lahko od njih veliko naučimo.

15.11.2021 ob 5:10 | Foto: Unsplash | Avtor: Da. M.

Skrivnost 3 astro znamenj, ki imajo najlepše urejene domove

O okusih se sicer ne razpravlja, a ne moremo mimo tega, da imajo nekateri prirojen smisel za urejanje, drugi pa se morajo za lep dom po nasvete zateči k strokovnjakom. Na koncu ima zato prav vsak dom svoj šarm in značaj. In komu gre pri opremljanju bolje? Horoskop pravi, da so to tisti, ki so rojeni v znamenju tehtnice, bika in dvojčka.

Tehtnica

Ljudje, ki so rojeni v znamenju tehtnice, slovijo po tem, da obožujejo lepe stvari, kar se odraža tudi v njihovem izboru pohištva. Znak, ki je znan po uravnoteženosti, ve, kako ustvariti popolno mešanico estetskega pohištva in dodatkov za dom. Njihov dom se izraža v harmoniji in popolnemu ravnotežju. To pomeni, da ni preveč natrpan niti preveč minimalističen, v njem ni barve, ki bi prevladovala in vse je videti izjemno elegantno ter z veliko stila.

Bik

Stanovanje bika je opremljeno minimalistično, a izjemno premišljeno. Pri njih doma velja, da je manj več. Namesto, da bi stanovanje natrpali s stvarmi, ki zavzamejo veliko prostora ter delujejo ceneno, raje izberejo enostavne in kvalitetne kose. Tako brez pretiranega napora ustvarijo luksuzen ambient, v katerem se človek počuti dobro in kamor gostje radi pridejo. In bik je izjemno počaščen, če ga za njegov trud pohvalite.

Dvojček

Povsem v nasprotju s prejšnjima znamenjema pa deluje dvojček. Ta ves čas spremlja trende in brez težav menja stvari. Pri opremljanju doma je vedno v koraku s trendi, ve, kaj je zdaj modno in zato z veseljem redno spreminja svoj dom. Izredno mu je všeč, ko je v stanovanju vse novo in moderno. Posebno dober je v kombiniranju starih in novih kosov, zato boste na obisku pri dvojčkih vsakič znova opazili kaj novega in nepoznanega.

Preberite še: Čudovita ljubljanska kavarna opažena med svetovnimi oblikovalskimi presežki (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To astrološko znamenje premore največ dobrote


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)