Horoskop: Zaradi te lastnosti, vas partner obožuje

Vsako astrološko znamenje se ponaša z lastnostjo, ki mu je v dolgi zvezi v veliko pomoč.

9.11.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Zaradi te lastnosti, vas partner obožuje

Vsak od nas se ponaša z lastnostmi, ki so v odnosih s soljudmi cenjene. Tudi, ko gre za zvezo. Tedaj vsakemu od astroloških znakov pomaga kvaliteta, ki govori dolgemu in uspešnemu razmerju v prid.

Katera pa je tista lastnost, zaradi katere so posamični astrološki znaki dobri partnerji? Takole piše Thought catalog.

Oven

Pozitivni ste in znate spodbujati. Partnerju zlahka pričarate občutek, da je čisto vse mogoče in da ni meja. Spodbujate ga k doseganju sanj saj veste, da ima vsak v sebi tisto, zaradi česar lahko v življenju uspe.

Bik

Potrpežljivi ste. Nikoli ne priganjate partnerja, nikoli nanj ne izvajate pritiska. Nikoli ga ne nervirate. Zagotavljate mu veliko časa in prostora, kadar prav to potrebuje.

Dvojček

Hvaležni ste. Vedno se partnerju zahvalite za tisto, kar stori za vas. Nikoli nanj in na njegova dejanja ne gledate kot na nekaj samo po sebi umevnega.

Rak

Vi res znate poslušati. Pozorni ste na vsako partnerjevo besedo in nanjo se znate odlično odzvati. Zlasti, kadar je v težavah.

 

Lev

Pozorni ste. Vedno vas iskreno zanima, kako je oseba, ki jo imate radi, kako se počuti in kako bi ji lahko pomagali.

Devica

Zelo dobro opazujete in hitro zaznate, kako se počuti partner. Vedno veste, kdaj je nekaj narobe in tudi, kako to popraviti.

Tehtnica

Ljubeči ste. Nikoli vas ni strah ali sram pokazati, koliko vam pomeni partner. Pa naj bo v javnosti ali doma na kavču. Vedno znova mu pokažete, kako zelo ga imate radi.

Škorpijon

Zabavni ste. Vedno, ko je partner pod stresom ali v skrbeh, ga znate nasmejati. Vselej veste, kako in s čim ga lahko razveselite.

Strelec

Navdušeni ste nad življenjem in to vaše navdušenje je očitno, zato partnerju ni treba nikoli ugibati, kako se počutite.

Poleg tega je vaša pozitivna energija nalezljiva.

Kozorog

Imate izjemen spomin. Zapomnite si še takšne malenkosti in besede. Zato nikoli ne preslišite želja in potreb partnerja ter te, če je le mogoče, ob prvi priložnosti izpolnite.

Vodnar

Odkriti te. Zlasti v smislu svojih čustev, ki jih brez težav izpovedujete. Zato vaš partner velikokrat sliši, da ga ljubite, imate radi in da je za vas neprecenljiv. Vse to seveda govori zvezi v prid.

Riba

Zanesljivi ste. Vaš življenjski sopotnik vedno ve, da boste tam zanj, da se boste oglasili na telefon, pomagali, če boste lahko in ne boste nikoli pozabili na dano obljubo. Nikdar osebe, ki jo imate radi, ne bi pustili na cedilu.

Preberite še: Horoskop: Teh šest astroloških znakov se najbolje poljublja

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki najbolj uživajo, kadar so samski


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)