Horoskop: Najboljši sodelavec glede na vaš znak

Nekateri pari astroloških znakov se skladajo tako med delom kot na odmorih za pitje kavice.

20.10.2021 ob 5:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najboljši sodelavec glede na vaš znak

Dober sodelavec je neprecenljiv. Nanj se lahko vedno zanesete, odlično sodelujeta, skupaj odkrivata najboljše rešitve in se razumeta tudi, ko klepetata med malico ali na odmoru za kavo.

Kdo pa je nekdo, s komer bi se tako ujeli? Odvisno od vašega astrološkega znaka. Kajti nekateri pari res tvorijo neprecenljive ekipe.

Kateri, razkriva Miss7.

Oven in vodnar

Oba premoreta kreativen um in znata pokukati izven okvirjev. Prav tako rojeni v obeh znakih preprosto znajo drug drugega pripraviti do tega, da pokažejo maksimum svojih sposobnosti in s skupnimi močmi najdejo najboljše rešitve iz, na prvi pogled, še tako nerešljivih situacij.

Da bi se drug drugemu izneverila? Pri teh dveh se to nikoli ne zgodi. Oven in vodnar si vedno krijeta hrbet.

Bik in kozorog

Tako bik kot kozorog sta zemeljska znaka. Kar pomeni, da rojeni v obeh stojijo z nogami trdno na tleh, so pragmatični in razumni.

Ne gre za nepremišljene posameznike, temveč za osebe, ki pretehtajo vsako odločitev in težijo k logičnim rešitvam. Čustva in občutke velikokrat nekoliko zapostavijo, vztrajajo pri svojih ciljih in s skupnimi močmi praviloma vedno pridejo do njih.

 

Dvojček in strelec

Živahna astrološka znaka, ki znata na svet pogledati s svetle plati. V očeh drugih pogosto delujeta vihravo in nepremišljeno, a ker oba krasita sproščenost in neobremenjenost, kot par odlično delujeta.

Imata sanje, ki jih uresničujeta po svoje, imata načrte, ki so nekoliko velikopotezni, a uresničljivi in znata premikati meje. Vse to pa najbolj pride do izraza, kadar sta v ekipi z ramo ob rami dvojček in strelec.

Tehtnica in rak

V profesionalnem smislu imata podobne cilje: doseči rezultate, ki bodo drugim vzeli sapo. Zato nikoli ne bežita od težkih nalog, temveč se jim vedno povsem posvetita in ne obupata, dokler jih ne opravita.

Zaradi lastnosti, ki krasijo tako raka, kot tehtnico in med katere med drugim sodijo izogibanje sporom ter težnja k skladnosti in razumevanju, pa sta najbolj uspešna, kadar ovire premagujeta skupaj.

Lev in devica

Čeprav nikoli (ali vsaj praviloma) ne bi uspela v romantični zvezi, se odlično ujameta v delovnem okolju. Spoštujeta namreč drug drugega, sta dosledna in odgovorna ter velikokrat skupaj do cilja pripeljeta projekte, ki se jih lotita.

Tudi zato, ker lev praviloma prevzame vodstvo, devici pa povsem odgovarja, da svoje sposobnosti uporablja v ozadju.

Riba in škorpijon

Oba sta vodna znaka, zato veliko poudarka namenjata čustvom. V poslovnem svetu to morda res ni vedno recept za uspeh, a zaradi pogleda skozi oči čustev velikokrat rešitev težav najdeta tam, kjer jo drugi spregledajo.

Prav tako drug drugemu zagotavljata veliko razumevanja z vidika zadovoljevanja čustvenih potreb, kar zlasti na delu mnogi velikokrat pogrešajo.

Preberite še: Horoskop: To astrološko znamenje premore največ dobrote

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojeni v teh 3 astroloških znakih ne poznajo obupa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)