Ta tri astro znamenja so najbolj zapravljiva (in dva, ki ves čas varčujeta)

Očitno datum rojstva vpliva tudi na odnos do denarja.

11.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ta tri astro znamenja so najbolj zapravljiva (in dva, ki ves čas varčujeta)

Eni so po naravi varčni in vsak evro dvakrat obrnejo, preden ga zapravijo, drugi se ne ozirajo kaj dosti na to, kako hitro se prazni račun in kam odteka zaslužek.

Očitno ima na odnos do denarja velik vpliv tudi astrološko znamenje, v katerem je nekdo rojen. Pure Wow tako niza tri najbolj zapravljiva in jim nasproti postavlja dva najbolj varčna astrološka znaka.

Kdo rad zapravlja

Tehtnica

Tehtnice preprosto obožujejo nakupovanje. Prav tako želijo vedno slediti najnovejšim trendom in jim ni težko denarja zapravljati za nekaj, kar ne traja prav dolgo, je pa v modi. Omenimo še blagovne znamke, ki jim rojeni v tem znaku pripisujejo velik pomen in tako nastane odličen recept za zapravljanje.

Finančni vidik tehtnic upravlja Mars, ki velikokrat vodi k nepremišljenim in tveganim odločitvam.

Zato jim niso tuja tveganja in rojeni v prvem jesenskem znamenju velikokrat živijo po nevarnem načelu: treba je zapravljati denar, da bi zaslužili denar.

Riba

Vlada jim planet Jupiter in ribe vedno iščejo bližnjice do zadovoljstva, za katerega so pripravljene odšteti znatne vsote. Vedo, da je življenje včasih težko in najlažjo rešitev jim tedaj predstavlja nakupovanje.

Tako kot finančno plat tehtnic, tudi denarne zadeve rib nadzoruje Mars, kar pomeni, da so podvržene tveganim investicijam in brezglavi potrošnji. One lahko v hipu zapravijo vse prihranke, ne da bi se tega sploh zavedale.

Strelec

Strastni in dinamični strelci radi zapravljajo denar. Res pa je, da ga oni namenjajo stvarem, ki zaposlujejo njihov um. Oni so neustrašni ter ne razmišljajo prav veliko, preden rezervirajo potovanje na, denimo Islandijo.

 

Tam spoznavajo nove ljudi, okušajo nove jedi in osvajajo nove izkušnje. A ker jim vlada odgovorni Saturn, vendarle pazijo, da nikoli ne zapravijo več, kot zaslužijo.

Kdo varčuje

Kozorog

Kozorog ničesar ne stori brez predhodnega razmisleka. On ima vedno načrt, ki mu vestno sledi ter svoja sredstva vselej pametno investira in jih ne zapravlja za trenutne užitke, predraga oblačila ali podobne stvari, ki prinašajo zgolj kratkotrajno zadoščenje.

Devica

Tudi devica ima vedno načrt, ki mu sledi za vsako ceno. Ona ima natančno razdelano, kako in za kaj bo zapravila težko prislužen denar.

Vedno razmisli, preden odpre denarnico in je včasih do sebe kar malo preveč stroga, zato je dobro, če ima ob sebi nekoga, ki jo kdaj pa kdaj spomni, da je v življenju vendarle treba tudi uživati. Za kar pa je včasih res treba zapraviti denar.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki le stežka prosijo za pomoč

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki obožujejo luksuz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)