Pozor, 9. septembra 2022 nastopi retrogradni Merkur (tako se pripravite nanj!)

Pred nami je obdobje retrogradnega Merkurja in dobro se je pripraviti na vse, kar prinaša.

7.9.2022 ob 9:47 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pozor, 9. septembra 2022 nastopi retrogradni Merkur (tako se pripravite nanj!)

Pred nami je novo obdobje retrogradnega Merkurja, ki se bo začelo 9. septembra. Planet komunikacije, miselnih procesov in prometa se bo navidezno vzvratno gibal vse do 2. oktobra.

Čeprav pregovorno obdobje retrogradnega Merkurja ne prinaša nič dobrega, je to v resnici fantastičen čas za malce počasnejši način življenja in razmislek.

Ker retrogradnost nastopa v zadnjem obdobju device in traja od prvega obdobja tehtnice, je to čas za iskanje ravnovesja na vseh področjih življenja.

Glede na to, da bo prva polovica retrogradnosti v devici, bo tedaj v komunikaciji malo več logike in učinkovitosti. Prvi del bo zato nekoliko znosnejši, a to ne pomeni, da se smete povsem sprostiti.

V vsakem primeru je dobro ostati prezimljen in realen. Kajti nazaj potujoči Merkur lahko prinese težave v komunikaciji in razumevanju, zato je priporočljivo vse informacije, ki pridejo do vas, pazljivo preveriti in jim šele nato verjeti ali jih širiti naprej.

Če ste si že pripravili načrte, je dobro imeti plan B. Zlasti, če načrtujete velike dogodke ali potovanja.

Logistika morda ne bo tekla gladko, lahko se bo kaj zalomilo, pomembno je, da ob tem ne paničarite, greste počasi naprej in predvsem, da jasno komunicirate z ostalimi.

Morda bo prišlo do določenih nejasnosti in zmede na področju osebnih odnosov: kaj lahko bi se v življenju pojavile osebe iz preteklosti, mogoči so dvomi v trenutne odnose, v vsakem primeru je pomembno, da ne sprejemate naglih odločitev, ki bi jih kasneje lahko obžalovali.

Imejte se radi, bodite nežni do sebe in dosledno skrbite zase. Tako boste lažje preživeli obdobje od 9. septembra do 2. oktobra 2022.

Povzeto po portalu Sensa.hr

Preberite še: Astrolog opozarja: V obdobju retrogradnega Merkurja ne počnite tega

Morda vas zanima tudi: 12 zvezdnic, pri katerih se horoskop nedvomno ne moti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)