Osebe, rojene v teh treh znamenjih, se bodo jeseni zaljubile do ušes

Nekateri so bolj rojeni za poletne avanture, drugim pa prijajo jesenske romance. S prihodom jeseni bo ljubezenska sreča pobožala ta tri znamenja.

17.8.2023 ob 9:50 | Foto: Getty Images/iStockphoto | Avtor: P. K.

Osebe, rojene v teh treh znamenjih, se bodo jeseni zaljubile do ušes

Ker se poletje počasi izteka in bo na vrata kmalu potrkala jesen, si mnogi samski, ki jim vročina, dopusti in poletni večeri niso prinesli ljubezni, več obetajo v prihodnjih mesecih. Jeseni dnevi tečejo nekoliko mirnejše, pogosteje ostajamo doma.

Ali ne bi bilo lepo imeti nekoga, s katerim bi uživali v teh trenutkih? Za rojene v teh treh znamenjih imamo dobro novico: jesen 2023 bo v znamenju ljubezni, dnevi samote pa se bližajo koncu ...

Dvojčka

Za dvojčke se bo avgusta razmeroma veliko dogajalo. Venera je v znamenju leva in obljublja veliko strasti.

Iskrice se krešejo povsod, a intenzivne ljubezni se običajno končajo tako hitro, kot so se začele.

Šele proti koncu septembra se bo pojavil nekdo, ki ponuja veliko možnosti za kaj dolgoročnega. Ta odnos bi lahko bil zelo poseben, zato se potrudite, da iz njega nekaj naredite!

Devica

Jeseni 2023 bo ljubezenska sreča pobožala osebe, rojene v znamenju device. Ker bo to astrološko znamenje ovito v posebno avro in bo pokalo od samozavesti, potencialnih kandidatov ne bo manjkalo.

Ena oseba bo takoj začutila več kot samo metuljčke v trebuhu, tudi vi pa globoko povezanost in bližino, ki jo boste težko opisali z besedami. Velika je verjetnost, da boste zelo srečni z osebo, rojeno v vodnem znamenju, torej z rakom, škorpijonom ali ribo.

 

Kozorog

Čeprav je jesen za mnoge turobna, bo ljubezensko življenje žensk in moških, rojenih v znamenju kozoroga, vse prej kot to! To znamenje bo deležno pobud z vseh strani in bo sklepalo nova poznanstva skoraj ob vsaki priložnosti.

Toda ravno takrat, ko boste najmanj pričakovali, boste srečali osebo, ki vam bo že na začetku dala vedeti, da vas čaka nekaj več kot le ena vroča noč.

Vaše zvezde ljubezni so svetle, zato tudi nenadna poroka ni izključena!

Preberite še: 12 popolnih parov po kitajskem horoskopu

Morda vas zanima tudi: Stane Padežnik: Čakajo nas še hujši vremenski pojavi, avgusta bodo ti datumi posebej na udaru


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)