Horoskop: Znaki, ki se ne morejo upreti flirtanju

Rojeni v nekaterih astroloških znakih obvladajo zapeljevanje in se flirtu preprosto ne morejo upreti.

17.8.2022 ob 8:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Znaki, ki se ne morejo upreti flirtanju

Nekateri imajo spogledovanje v krvi. Kjerkoli so in karkoli počnejo, oni vedno pošiljajo vroče poglede.

Velikokrat zgolj za zabavo, to pa so šarmantni astrološki znaki, ki uživajo v koketiranju in širjenju kroga poznanstev.

Lev

Ta na tem seznamu zagotovo ni presenečenje. Levi rad zbujajo pozornost in dobro vedo, kako žaromete usmeriti nase. En od načinov za to je tudi spogledovanje, ki ga rojeni v tem znaku do potankosti obvladajo. Pri tem jim nedvomno pomagajo njihov naravni šarm, očarljivost, karizma in simpatičnost.

Levi so prijateljsko nastrojeni do vseh, znajo pa vse skupaj dvigniti na višji nivo in sicer z očesnim stikom, dvoumnimi pripombami ter komplimenti. In kar je pri vsem tem najbolj zanimivo: njihovo spogledovanje je tako dovršeno, da nikoli ne izpade vsiljivo.

Škorpijon

Ko se spogleduje škorpijon, se mu je težko upreti. Kajti pripadniki tega znaka izžarevajo močno seksualno privlačnost, hkrati pa so skrivnosti ter zato tako zelo zanimivi. 

So močni, intenzivni in intuitivni kar pomeni, da dobro vedo, s čim in kako očarati nekoga, ki jim je všeč.  Skratka, oni znajo zbuditi in zadržati pozornost osebe, ki je pritegnila njihovo.

Dvojček

Družabni, duhoviti in klepetavi dvojčki vedno najdejo prave besede. Oni se velikokrat še sami ne zavedajo, da se z nekom spogledujejo, za druge se iskreno zanimajo ter to tudi pokažejo.

Ko dvojček nameni kompliment, z njim misli resno, kajti on brez dlake na jeziku izraža svoja stališča in prav odkritost ter nezadržnost sta ključni sestavini njihovega spogledovanja.

Oven

Rojeni v tem znaku so veliki zapeljivci: zabavni, avanturistični in živahni. Z njimi se želijo družiti vsi ter so v družbi zelo priljubljeni. Ovni so ob tem še strastni in se ne bojijo pokazati svojih čustev. Kar pomeni da tedaj, ko jim je nekdo všeč, storijo vse, da pritegnejo njegovo pozornost.

En od načinov je spogledovanje. To je njihova glavna igra, ki jo res obvladajo, v njej so spontani ter ne razmišljajo preveč o celotni situaciji. Zavedajo se, da če jim bo nekoga uspelo očarati, veliko pridobijo, v nasprotnem primeru ničesar ne izgubijo.

Strelec

Strelci radi spoznavajo vedno nove ljudi, osvajajo nove kraje ter nabirajo nove izkušnje. Kar pomeni, da so tudi pri naklonjenosti spogledovanju na samem vrhu lestvice.

Njihovo flirtanje lahko traja in traja ter vključuje tudi nekatere neobičajne tehnike, a treba je priznati, da je splogledovanje preprosto del osebnosti strelca.

Tehtnica

Vedno prijateljsko razpoložene tehtnice so očarljive, družabne ter obvladajo spogledovanje.

Veliko se smejijo, se poigravajo z oblačilom ali lasmi ter povsem spontano ter nevsiljivo uporabljajo druge tehnike spogledovanja, kajti flirtanje je preprosto del njihove narave.

Povzeto po portalu Your Tango

Preberite še: Horoskop: Popolni astrološki pari

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 znaki, ki se v postelji noro hitro vzburijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)