Horoskop: površni znaki, ki padajo na lep videz

V odnosih ima vsak določena pričakovanja in prioritete, nekateri astrološki znaki tako veliko bolj kot notranjo, cenijo zunanjo lepoto.

6.8.2022 ob 11:00 | Foto: Rido Franz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: površni znaki, ki padajo na lep videz

Kaj za nekoga v odnosih resnično šteje, lep videz ali dobro srce, je odvisno od mnogih dejavnikov, med drugim tudi od astrološkega znaka, v katerem je rojen. Nekateri veliko več pozornosti kot notranji, namenjajo zunanji lepoti. Lahko bi rekli, da so zato malo plehki in površni, ti pa sodijo v to kategorijo.

Škorpijon

Saj ne, da se škorpijoni nikoli ne zapletejo z nekom, ki ima dobro in mehko srce, a takšne zveze praviloma ne trajajo prav dolgo. Ko se rojeni v tem znaku odločijo dokončno ustaliti, zagotovo ni značaj partnerja tisti, ki jih prepriča.

Ne, škorpijoni se v resno zvezo največkrat spustijo z nekom, ki je v skladu z lepotnimi standardi sodobne družbe. Kajti prav takšni so po njihovem mnenju tudi sami.

Kozorog

Kozorogi imajo o sebi dokaj visoko mnenje, zato imajo visoka merila tudi pri izbiri partnerja. Ta mora v očeh ostalih še dvigniti njegov družbeni ugled.

Predsvem s svojo zunanjo podobo. Res je, da kozorogi cenijo notranjo lepoto, a na prvem mestu sta zanje lep obraz in privlačno telo.

Oven

Dinamični ovni so vselej navdušeni nad dosežki ali pojavnostjo posameznikov, ki jih obdajajo, zato se radi povezujejo z nekom, od katerega bi lahko imeli kakšno korist.

Pa čeprav je to občudovanje okolice. Zato nikoli ne bi izbrali partnerja, ki ga odlikuje izključno notranja lepota. Ta je seveda bonus, a ovni vedno hrepenijo po nekom, ki je atraktiven na prvi pogled.

Povzeto po portalu Pink Villa

Preberite še: Horoskop: te štiri astrološke znake bo do konca leta spremljala velika sreča

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Znaki, ki za vse slabo krivijo partnerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)