Horoskop: 4 znaki, ki se v postelji noro hitro vzburijo

Poglejte, kateri astrološki znaki se najhitreje odzovejo na seksualno stimulacijo.

14.7.2022 ob 9:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 4 znaki, ki se v postelji noro hitro vzburijo

Vsak ima svoje močne in šibke točke, vsak ima nekaj raje od drugega in vsak se po svoje odziva na dražljaje iz okolja. So pa štirje astrološki znaki, ki ob seksualni stimulaciji nikoli ne ostanejo hladni.

Nasprotno, zelo hitro se zagrejejo ali, če hočete, vzburijo. Kateri sodijo na ta seznam, razkriva Pinkvilla.

1 Oven

Ovni so znani po ljubezni do hitrega načina življenja. Rojeni v tem znaku so po naravi aktivni, dinamični, premorejo visok libido in imajo zelo radi seks.

Vodi jih strast, ki jo spodbudi že najmanjši, včasih povsem naključni dražljaj. Ne, ovni ob seksualni stimulaciji nikoli ne ostanejo hladni. Nasprotno, zagrejejo se prej kot bi pričakovali celo sami.

2 Bik

Biki so znani po ljubezni do rutine, kar se z vidika odnosov kaže tako, da cenijo dolge, trajne in tesne medosebne vezi.

Če temu pridamo še njihovo ljubezen do telesnih užitkov, med katerimi na lestvici prioritet seks zavzema visoko mesto, je nekaj povsem logično: bika v objemu ljubljene osebe naglo preplavi strast.

3 Riba

Rojeni v znamenju ribe so navzven nežni, romantični in velikokrat celo nedolžni, pravo presenečenje pa se v njihovi družbi obeta v postelji.

Kajti riba tam pokaže povsem drugo plat: z domišljijo prepletena močna seksualna energija, ki med telesno ljubeznijo z njo pride na plano, je za marsikoga veliko presenečenje. Zadržana riba v med rjuhami dobesedno eksplodira.

4 Škorpijon

Znak, poln želja, strasti in mističnosti. Škorpijoni so strastni in čustveni partnerji. Oni imajo posebna seksualna nagnjenja in tudi posebna merila, ko pride čas za to, vse brez ovir in zadržkov pokažejo na način, ki nikogar ne razočara.

Strasti se pri škorpijonu hitro prebudijo, intenzivno izživijo in spodbudi jih že najmanjši dražljaj. Velikokrat je dovolj že zgolj zapeljiv pogled ali poljub na vrat.

Preberite še: Horoskop: najbolj prepričljivi astrološki znaki (prepričali vas bodo v nemogoče)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: dežurni nergači ali kateri znaki se vedno pritožujejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)