Horoskop: 5 znakov, ki jih vročina ne moti (obožujejo poletje!)

Čeprav je letošnje poletje z vročino izjemno radodarno, nekaterih astroloških to ne ovira pri poletnih užitkih.

30.6.2022 ob 8:55 | Foto: Peera_Sathawirawong/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 znakov, ki jih vročina ne moti (obožujejo poletje!)

Nekateri obožujejo poletje, drugi imajo raje mrzel del leta, tretji imajo poletje sicer radi, ne odgovarjajo pa jim ekstremno visoke temperature.

Med slednje zagotovo ne sodi pet astroloških znakov, ki jim nič na svetu ne more pokvariti poletnih užitkov.

Temperature visoko nad tridesetico so zanje le dodaten bonus. Katera so tista znamenja, ki uživajo v poletni vročini? Razkriva jih dnevnik.hr.

Oven

Rojeni v tem ognjenem znamenju komaj čakajo, da se poslovita zimski mraz ter spomladanski hlad in nastopi poletje, v katerem zasijejo v vsem svojem sijaju.

Njih ne motijo vroče noči in sončna pripeka, nič jih ne more ustaviti pri poletnih vragolijah, zanje visoke temperature niso nobena ovira, poletje jim je pisano na kožo in v njem brezmejno uživajo.

Kajti med drugim jim ta letni čas zagotavlja največ možnosti za najrazličnejše aktivnosti: od plavanja do potapljanja, smučanja na vodi in še bi lahko naštevali. Ovni poleti sijejo s prav takšnim sijajem, kot z neba sije vroče sonce.

Dvojček

Rojeni v ozvezdju dvojčka obožujejo zabave. In kateri letni čas ponuja največ možnosti zanje? Jasno, poletje. Tedaj je čas za druženja, za tkanje novih poznanstev, za nabiranje novih izkušenj.

Dvojčki so poleti nedvomno v elementu: neobremenjeno se spogledujejo, uživajo v pijačah na terasah lokalov, se odpravljajo na avanturistična potovanja in preplešejo cele noči.

Hkrati dodobra izkoristijo priložnost, da pokažejo svoja najnovejša poletna oblačila.

Lev

Če je v vašem krogu prijateljev kdo, ki je po horoskopu lev, potem veste, kakšen je njegov odnos do poletja: to je zanje naj letni čas.

Levi obožujejo vročino, saj jim lahko služi kot izgovor za neskončno poležavanje in uživanje v okusnih koktejlih, za nošenje oblačil, ki ravno prav skrijejo ter odkrijejo in za razkazovanje svoje veličastne pojave na poletnih zabavah ter na obleganih plažah.

O ja, levi znajo poleti nase pritegniti kar največ pozornosti in v njej izjemno uživajo.

Strelec

Še eno ognjeno znamenje, ki uživa pod vročim soncem in v poletnih avanturah. Poletje je čas, ko so strelci najbolj atraktivni in v katerem izkoristijo vsak prosti trenutek za bivanje v naravi.

Poletje je zanje priložnost za druženje, za zabavo, za počitnikovanje na obali in seveda za dolga potovanja.

Njihova avanturistična duša hrepeni po svobodi, uživajo v morskih radostih in radi pokažejo nove kopalke ter postavo, ki so jo izklesali v hladnem delu leta.

Riba

Ribe vedno sanjarijo o srečnejših časih in o lepšem svetu, kjer je vse popolno. Rojeni v tem znamenju so najsrečnejši poleti, ko narava buhti in jih obdaja razkošno cvetje, kar še spodbuja njihove sanje in bogato domišljijo.

Sanjave ribe, obdane z zelenjem in ob zvokih žuborečih rek ali valov morja zlahka v mislih pričarajo svet, ki bi jim bil pisan na kožo.

Poleti se najbolj sprostijo in zato ni navadno, da je to zanje najljubši letni čas.

Preberite še: FOTO: Najljubši počitniški kraji britanske kraljeve družine (Princesa Diana je oboževala ta otok)

Morda vas zanima tudi: Nudizem v Sloveniji: kje se lahko goli nastavite soncu, pa vas policisti ne bodo oglobili


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)