Horoskop: te štiri astrološke znake bo do konca leta spremljala velika sreča

Rojenim v nekaterih astroloških znakih se do konca letošnjega leta dobro piše.

31.7.2022 ob 11:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: te štiri astrološke znake bo do konca leta spremljala velika sreča

Do konca leta je še kar nekaj dolgih mesecev, ki se jih lahko upravičeno veselijo rojeni v določenih astroloških znakih. Zvezde jim namreč v obdobju, ki je pred nami, napovedujejo veliko sreče.

Katerim se bo vse do konca leta res dobro pisalo, razkriva portal Atma.

Devica

Zanesljive, ambiciozne in analitične device prihajate v obdobje, ko bo sreča na vaši strani. Na čisto vseh področjih življenja se bodo zadeve močno izboljšale.

Na delu vas čakajo zanimivi projekti, imeli boste sijajne ideje in prišel bo trenutek za uresničevanje načrtov, ki že lep čas stojijo ob strani.

Vendar to ne pomeni, da se bo vse vrtelo le okoli dela. Imeli boste dovolj prostega časa za zabave s prijatelji, za snovanje novih poznanstev in kaj lahko se vam bo zgodila nova ljubezen.

Device, ki ste v razmerju: obdobje pred vami vam zagotavlja lep in skladen odnos.

Tehtnica

Že kar nekaj časa vas spremlja občutek, da je sreča na vaši strani in ta občutek vam bo tudi v prihodnje zagotavljal dodaten zanos ter energijo, s katerima boste kot za šalo uresničevali svoje ambicije.

Uspešni boste na vseh področjih, če se boste odločili za nov hobi ali posel, vam bo šlo kot po maslu. Odprle se vam bodo mnoge priložnosti in če jih boste znali izkoristiti, je pred vami zgolj napredek. Zlasti na finančnem področju.

Tudi kar zadeva ljubezni bo vse v najlepšem redu. Samske tehtnice: lahko se zgodi, da boste vrnile k nekdanji ljubezni.

Vodnar

Na delu se bo vse odvijalo hitro in v zanimivo smer. Val naglih sprememb vas bo sprva sicer malo prestrašil, a na koncu se bo vse razpletlo po najboljši možni poti.

Uspeli boste najti ravnovesje med srcem in umom, pokazali boste bistrost in modrost ter tudi čustveno plat. Zelo aktivni boste tako v ljubezenskih in družinskih odnosih.

V mesecih do konca leta boste sprejemali modre odločitve, ki bodo imele na prihodnost izjemen učinek.

Na delu se boste zlahka izognili napakam in težavam, v vsakem primeru boste imeli vso podporo bližnjih, kar bo še pripomoglo k vašemu uspehu.

Škorpijon

Pričakujejo vas nova poznanstva in dragocene izkušnje. Dokaj aktivni boste pri sklepanju svežih prijateljstev in tudi pri iskanju poslovnih stikov, ki bodo usodni za vaš uspeh na delu.

Dobre rezultate boste dosegali na mnogih področjih, najbolj se lahko veselite poslovnega uspeha.

Kar zadeva romantike, boste uživali v harmoniji. Škorpijone, ki ste v zvezah, čaka čustveno dokaj intenzivno obdobje, a na koncu bo v ljubezni vse kot v pravljici.

Preberite še: Ste starejši od 40 let? Pet (zmotnih) prepričanj, ki se jih morate otresti

Morda vas zanima tudi: TEST: izberite ključavnico in spoznajte, kaj vas čaka v prihodnosti.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)