Horoskop: Popolni astrološki pari

Nekatera astrološka znamenja se v intimnih odnosih odlično ujemajo.

25.7.2022 ob 5:16 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Popolni astrološki pari

Očitno je, ko gre za snovanje intimnih zvez, dobro upoštevati zvezde. Kajti astrologi menijo, da pari nekaterih astroloških znakov tvorijo odlične kombinacije. Kateri so po njihovem mnenju idealni življenjski sopotniki in (ali zlasti) ljubimci, priporoča 24sata.hr.

Oven in tehtnica

Šarm, očarljivost in zapeljiva narava tehtnice imajo na ovna izjemen učinek. Ob njih se mu zamajejo tla pod nogami. Že na prvem srečanju se praviloma tvori kemija, ki je ni mogoče zanikati.

Tehtnico oven navduši z energičnim in odločnim nastopom nekoga, ki brez težave prevzame pobudo, ovna na drugi strani pri tehtnici najbolj pritegnejo njena umirjenost, težnja po skladnosti in sočutje.

Res je med njima veliko razlik, ki pa jih praviloma uspeta premagati in kadar glede njih dosežeta konsenz, oblikujeta lepo ter dolgo zvezo.

Bik in škorpijon

To je zgodba o fizični privlačnosti, seksu in močni kemiji, ki se začne ter konča v postelji. Škorpijon je strasten, bik je čuten, oba sta hedonista, ki najbolj cenita tu zemeljske užitke.

Rada eksperimentirata v postelji, spolno življenje je zanju ena prioritet. Ljubezen znata izražati in razumeti na milijon načinov.

Včasih v njunem odnosu težave povzroča denar, zato bi bilo dobro, da bi smernice glede tega postavila na samem začetku zveze. Če jima to uspe, zanju praktično ni ovir.

Dvojček in strelec

Oba sta spontana, radoživa, dinamična, oba imata rada spremembe in avanture. Oba sta svobodni duši, ki ljubosumja praktično ne poznata in zato se v odnosu ne dušita.

Usklajena sta glede najpomembnejših življenjskih vprašanj in komunikaciji pripisujeta res velik pomen.

Njuna privlačnost temelji zlasti na popolnem sprejemanju drug drugega, na ljubezni do svobode, razumevanju, pomembno vlogo pa igra še želja po osvajanju vedno novih dogodivščin na vseh področjih.

Rak in kozorog

Toplina in čustvenost raka kot magnet v njegovo bližino pritegneta kozoroga. Ambicija in moč tega rogatega znaka sta mamljiva za raka. Kozorog zagotavlja občutek varnosti in zaupanja, brez katerih rak praktično ne more živeti. Ta bi storil vse, da bi se kozorog ob njem počutil prijetno in domačno.

Najboljša kombinacija je v tem primeru ženska rak in moški kozorog. Rakica se rada počuti zaščitena, kozorog ceni, da nekomu zagotavlja varnost.

Mora pa kozorog paziti, da kariere ne bi postavil pred intimni odnos in rak  ne sme v zvezo s partnerjem vpletati svoje družine, kar sicer rad počne.

Lev in vodnar

Ko se srečata ta dva, dobesedno poletijo iskre. Pogosto gre za ljubezen na prvi pogled, kjer se sprva pojavijo tudi trenja, saj imata oba dokaj velik ego in se borita za prevlado, a ko premagata začetne nesporazume in se začneta posvečati kvalitetam partnerja, kmalu ugotovita, da en brez drugega ne moreta živeti.

Lev nosi srce na dlani, vodnar na življenje gleda z bolj razumne plati, prav to sta osnovni lastnosti, katerih kombinacija pomaga ustvariti odnos, ki ga domala nič ne more zlomiti.

Devica in riba

Devica je zadržana, riba je čustvena. Riba je romantična, devica, tudi ko gre za ljubezen, zelo racionalna. Zato sta si tako všeč, saj v odnos vsak s svojimi lastnostmi vnaša ravnovesje.

Riba z nežno naravo uspe nekoliko omehčati praviloma hladno devico, devica zna z racionalnim pogledom na svet ribo postaviti na trdna tla in jo usmerjati skozi življenje.

Ko sprejmeta razlike drug drugega in ko začneta razmišljati kot eno, nastane prava ljubezenska zgodba, ki ima vse pogoje za res dolgo trajanje.

Preberite še: Horoskop starih Indijancev: goske so močne, volkovi odlični ljubimci

Morda vas zanima tudi: Horoskop: popolne počitnice za vsako znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)