Horoskop: znaki, ki se jim obeta več porok

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, pri katerih je velika verjetnost, da bodo večkrat dahnili usodni da.

6.9.2022 ob 5:20 | Foto: Tom Merton/Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: znaki, ki se jim obeta več porok

Domala vsak zakon se začne s pričakovanjem, da bo trajal večno. A včasih se zadeve odvijejo drugače in obstaja nešteto razlogov, da se skupna zgodba konča, bivša zakonca pa srečo skušata najti v objemu nekoga drugega.

Nemogoče je sicer na samem začetku napovedati, komu se obeta takšen scenarij, je pa dejstvo, da je ta verjetnejši pri določenih astroloških znakih. Katerih, razkriva Pinkvilla.

Vodnar

Vodnar v razmerju premore ogromno razumevanja in discipline. Največ med vsemi astrološkimi znaki. Prav to pa je tudi znamenje, ki kljub zakonu zahteva veliko osebnega prostora in nekateri zakonci imajo s tem nemalo težav.

Kadar začne vodnarju primanjkovati osebnega prostora, mu je vzeta možnost za krajši ali daljši odmik ter začuti, da ni deležen pravega razumevanja, se velikokrat odloči vsemu skupaj narediti konec, zahteva ločitev in skuša najti srečo ob drugem partnerju.

Lev

Lev je ognjeno znamenje, ki izjemno ceni občutek zaljubljenosti. Povedano drugače: lev je rad zaljubljen. In ker vsi vemo, da ta občutek ne traja večno, ga mnogi levi potem, ko izgine, skušajo najti v drugem objemu.

Rojeni v tem znaku stalno iščejo ljubezen, zato niso dolgo samski in pogosto večkrat zaplujejo v zakonske vode. Njihova potreba po zaljubljenosti in občutku, da so cenjeni, jih vedno žene naprej.

Škorpijon

Ne glede na to, kako predan in ljubeč je njegov partner, oko škorpijona velikokrat bega. Na določeni točki začne trenutnega partnerja primerjati z nekom drugim in kadar se mu zazdi, da je potencialni boljši, skoči čez plot, kar velikokrat vodi v ločitev.

Velika verjetnost je, da ločitvi sledi nova poroka, a prihodnost vsakega zakona je prav zaradi prej omenjene značajske črte škorpijona dokaj negotova.

Preberite še: Horoskop: 3 znaki, ki afero zamolčijo celo prijateljem

Morda vas zanima tudi: Horoskop: to dejstvo o ljubezni (za vaš znak) morate poznati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)