Horoskop: znaki, ki se jim obeta izjemna pomlad 2022

Poglejte, katerim trem astrološkim znakom bo pomlad 2022 pisana na kožo.

17.3.2022 ob 6:02 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: znaki, ki se jim obeta izjemna pomlad 2022

Meteorološka pomlad je že nastopila, vsak čas bo tu tudi koledarska. Ne glede na to, katero imamo v mislih, dejstvo je, da bo letošnja pomlad posebej prijazna do treh astroloških znakov, ki si lahko v njej obetajo veliko dobrega. Kateri trije so to, razkriva Miss7.

Oven

Rojenim v tem astrološkem znaku se napoveduje izjemna pomlad. Končno bo poplačano vse naporno delo minulih tednov in ne samo, da bodo ovni dosegli vse zadane cilje, končno si bodo lahko privoščili tudi težko pričakovan počitek.

Še pred tem pa: konec marca se jim obeta izjemna poslovna priložnost, ki je res ne smejo izpustiti.

Rak

Zvezde bodo celo pomlad na strani rojenih v ozvezdju raka. To bo opazno predvsem na romantičnem področju, razmerja se bodo povzpela na novo raven.

Pomlad bo prežeta z ljubeznijo, svet bo po njeni zaslugi lepši, tudi s finančnega vidika bo pomlad zelo sproščena. Raki bodo uživali v ljubezni ter finančni svobodi in zdelo se bo, da dobesedno cvetijo.

Ribe

Ribe so pomladno znamenje, torej je povsem logično, da bo ta letni čas do njih prijazen. Čeprav se njihovo obdobje 20. marca konča, bo sreča še kar trajala.

Začetek koledarske pomladi bo ribam dal nov zagon in energijo, začele se bodo posvečati sebi in stvarem, ki jih osrečujejo, posledično bo zrasla njihova samozavest, ta se bo v pozitivnem smislu odražala na čisto vseh področjih življenja.

Preberite še: Kitajski horoskop: najsrečnejši in najnesrečnejši znak v tigrovem letu

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Barva, ki vam daje moč (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)