Horoskop: znaki, ki najpogosteje uživajo v popolnih zvezah

Rojenim v določenih astroloških znakih je uspeh v zvezi velikokrat položen v zibelko.

8.3.2022 ob 3:23 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: znaki, ki najpogosteje uživajo v popolnih zvezah

Seveda zgolj astrološki znak nikoli ni zagotovilo za srečo ali opozorilo za nesrečno v ljubezni, je pa res, da nekateri znaki zodiaka premorejo lastnosti, ki večkrat tlakujejo pot do lepega odnosa.

Vas zanima, kateri sodijo med te srečneže? Takole jih razkriva portal 24.sata.hr.

Devica

V tem znaku rojene osebe so znane po svoji prizemljeni naravi in odločnemu značaju. To je en od razlogov, zaradi katerega se ne spuščajo brezglavo v odnose in dobro premislijo, kdaj je pametno podariti nekomu srce.

One iščejo, dokler ne najdejo partnerja, ki se najbolj, če že ne povsem, približa njihovemu idealu. In ko ga najdejo, je to največkrat ljubezen za vse življenje.

Sicer z vsem, kar partnerstvo prinaša, a device vedo, katere bitke je pametno in katere nespametno bojevati ter tudi v sporih ohranjajo trezno glavo ter tako iz vsakega konflikta zveza z njimi pride še lepša in močnejša.

Riba

Občutljive ribe zlahka najdejo ljubezen. Zlasti zaradi njihove nežne in nesebične narave. One dobrobit partnerja vedno postavljajo pred svoje potrebe, kar zrel življenjski sopotnik ribe zagotovo ceni in spoštuje.

Poleg tega imajo rojeni v tem znaku močno izraženo romantično značajsko črto, s pomočjo katere v razmerje vselej vnašajo svežino in nove načine za izkazovanje ljubezni, kar partner, ki nekoga, rojenega v znamenju ribe, ne jemlje kot samo po sebi umevnega, zna ceniti.

Rak

Če bi morali poiskati najbolj čustvenega pripadnika zodiaka, bi to nedvomno bil rak.

Prav čustvenost, skrbnost in empatija so lastnosti tega znaka, ki mu največkrat pomagajo pri snovanju lepe in uspešne zveze.

Vsak, ki zapluje v razmerje z rakom, lahko pričakuje veliko pozornosti, skrbnosti in predanosti. Če te lastnosti zna ceniti in jih primerno nagraditi, je zveza z rakom, lahko bi rekli, idealna.

Bik

Morda bo mnoge presenetilo dejstvo, da so biki, čeprav slovijo po svoji trmi in neomajnosti, pravi romantiki.

Oni imajo radi lepe stvari in ljubezen je v njihovih očeh ena najlepših sestavin življenja, za katero so se pripravljeni truditi: kratki izleti, romantične večerje, sprehodi v dvoje, velike in male geste pozornosti, vse to lahko nekdo, ki je v zvezi z bikom, pričakuje v odnosu in ni čudno, da rojeni v tem znaku praviloma osnujejo dolge zveze, nad katerimi tudi, če v njih rahlo ali glasneje zaškripa, niso pripravljeni kar tako obupati.

Preberite še: Horoskop: Najbolj misteriozni moški so rojeni v teh astroloških znakih

Morda vas zanima tudi: Horoskop: kakšni moški se vam ne morejo upreti (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)