Horoskop: 4 znaki, ki se najhitreje odljubijo

Poglejte, katere štiri astrološke znake ljubezen najbolj hitro mine.

25.2.2022 ob 6:11 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 4 znaki, ki se najhitreje odljubijo

Rojene v nekaterih astroloških znakih kaj hitro mine ljubezen. Vzroki, zakaj se iz danes na jutri odljubijo, so sicer različni in včasih še sami ne vedo, kaj natančno je posredi njihovega hitrega ohlajanja, a če ste bili kdaj v razmerju in ste se spraševali, kam je nenadoma izginila ljubezen, se odgovor na to dilemo kaj lahko skriva v astrološkem znaku človeka, ki vam je zlomil srce.

Kdo največkrat to stori, razkriva PinkVilla.

Dvojček

Rojeni v znamenju dvojčka se odlubijo prej, kot bi pričakovali. Oni so izjemno nepredvidljivi, vihravi in, zlasti ko gre za srčne zadeve, nepremišljeni.

Kaj hitro jih mine ljubezen. Zato ker se nečesa naveličajo, zato, ker spoznajo nekoga bolj zanimivega, zato, ker se jim samo ne ljubi več … Pri njih ljubezen včasih traja le deset dni in če ste v razmerju z dvojčkom, lahko pričakujete nepričakovani razhod.

Tehtnica

Podobno kot dvojčki, tudi tehtnice kaj hitro zapuščajo odnose. So zelo strastne in ko začetna evforija mine, le težko ostanejo v razmerju.

One so najbolj srečne v začetni fazi odnosa, ko vse prekipeva od čustev in strasti. Ko se vse skupaj umiri, se začno dolgočasiti in iščejo nove začetke.

Rak

Tudi rake lahko kaj hitro mine interes za zvezo. Rojeni v tem znamenju v enem trenutku izpovedujejo neizmerna čustva, naslednji dan pa napovedo razhod.

Edino, kar jih prepriča v daljše razmerje, je trud partnerja, ki ob vsaki priložnosti vse moči uperja v to, da bi zveza obstala.

Bik

Še zadnji znak, ki se hitro odljubi: bik. On sicer razmerja ne prekine brez razloga, a ena usodna napaka partnerja je dovolj, da ga mineta vsa ljubezen in volja vlagati v zvezo.

Ko bik nekaj zameri, tega ne odpusti. In zamera pri njemu vedno nadvlada ljubezen, ne glede na to, kako močna je ta bila še včeraj.

Preberite še: Princesa Diana in Camilla: presenetljiva ugotovitev iz njunih astroloških kart

Morda vas zanima tudi: Horoskop: kakšni moški se vam ne morejo upreti (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)