Horoskop: Zakaj ste tako seksi (glede na vaš znak)

Vsak premore določeno mero seksapila, kje pa tiči vir vaše neustavljive privlačnosti, je zapisano tudi v zvezdah.

19.7.2019 ob 11:05

seksi_zenska_postelja_okno_micna.jpg

Biti seksi, biti poželjiv, biti privlačen. Vseeno je, kako imenujete dejstvo, da pogled na vas v nekomu prebudi poredne misli. Če pa se morda sprašujte, kaj je vir vaše neustavljive spolne privlačnosti, ima horoskop za vsako znamenje čisto kratek odgovor.

Oven

Brezbrižen odnos do celega sveta neti iskrice strasti. Izjava "briga me" ob vašem nastopu ter celotni pojavi zveni tako zelo seksi.

Bik

Vi se vsega lotite z zvrhano mero trme ter strasti. In strast do vsega kar počnete, v marsikomu prebudi najbolj vroče občutke.

Dvojček

Premorete neustavljiv šarm ter izjemno karizmo. Če k temu dodamo še umetnost spogledovanja in spretnost z besedami, izpolnjujete skorajda vse pogoje, da vsakogar prepričate, da mu v postelji z vami ne bo dolgočas.

Rak

Že bežno srečanje z vami je dovolj, da nekdo prepozna vašo toplino in skrbnost. Toplina ter skrbnost pa sta seksi. V vsakem primeru.

Lev

Da, uganili ste. Neustavljivo seksi in privlačni ste zaradi samozavesti, ki jo premorete. Ter seveda zaradi nastopa, s katerim zlahka vso pozornost preusmerite nase.

Devica

Včasih ste sami nase jezni, ker ste tako dosledni in nepopustljivi. A prav lastnosti, ki bi jih radi malo zatrli so tiste, zaradi katerih bi nekdo z vas najraje raztrgal vsa oblačila.

Tehtnica

Vi ste strpni, sprejemate vse in vsakogar, nikogar ne sodite in ljudi cenite takšne kot so. Prav to so za nekoga, ki vas dobro ali le bežno pozna, izjemno seksi lastnosti.

Škorpijon

Ste skrivnostni ter hkrati brezskrbni in spontani, mistično zapeljivi in nehote izžarevate erotični naboj, ki se mu ni mogoče upreti.

Strelec

Avanturist po naravi, avanturist po srcu, neobremenjen s predsodki in prihodnostjo. Včasih ste malo neresni, a vedno zelo zelo seksi.

Kozorog

Delavni in inteligentni kozorogi v resnici sploh ne razmišljate o tem, kako zapeljivi ste. In prav zato ste še toliko bolj poželjivi.

Vodnar

Svobodomiselni in domiselni. Vedno v iskanju boljšega sveta zase in za vse, ki vas obdajajo. Vaša neobremenjena narava je tista, zaradi katere zlahka zapeljete še tako zadržane.

Riba

Mehko srce. To je tisto, ki prepriča vsakogar, ki vas spozna in vas želi bolje spoznati tudi v postelji. Tankočutne umetniške duše ste seksi. Po naravi.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages

Priporočamo tudi: Takšen je (glede na to, kaj si po horoksopu) zate najboljši seks Ali pa: Horoskop: S tem znamenjem boste deležni najboljšega seksa

Preberite še: Horoskop: Tako ljubosumna so posamezna znamenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)