Horoskop: 7 astroloških znakov, ki oprostijo in 5 tistih, ki nikoli ne pozabijo prevare

Medtem ko nekateri ob ljubezenski izdaji zamižijo na eno oko, so na drugi strani takšni, ki prevare za nobeno ceno ne oprostijo.

7.7.2019 ob 4:10

srce_GettyImages-1026550224.jpg

Spoznanje, da je partner nekomu nataknil rogove, je vse prej kot prijetno in prevara vselej resno zamaje temelje intimnega odnosa.

A ne prinese vedno razhoda. Nekateri so tovrstno izdajo pripravljeni partnerju odpustiti, drugi tega ne bi storili za nobeno ceno.

Kako se nekdo odzove na varanje, je odvisno tudi od astrološkega znamenja, Your Tango pa po vrsti niza znake od tistih, ki so sposobni zapreti poglavje in na pogorišču zveze zgraditi nov odnos do onih, ki po prevari zaključijo ljubezensko zgodbo.

Bik

Bik je pripravljen odpustiti domala vse, kajti noče obupati nad stvarmi, ki mu v življenju veliko pomenijo. In razmerje nedvomno sodi med ene njegovih prioritet.

Poleg tega se rojeni v tem ozvezdju grozno otepajo sprememb in niso ravno naklonjen temu, da bi potem, ko jih partner izda, morali zaživeti povsem drugače, kot so navajeni.

Da, vsak bik se zaveda, da je prevara velika izdaja, a le redko zaradi nje konča zvezo. Raje se trudi vse skupaj pozabiti, odpustiti in uživati v vsem lagodju, ki mu ga razmerje prinaša.

Riba

Ribe zlahka zaupajo in hitro odpustijo. Ter pozabijo. Tudi dejstvo, da jim je bil partner nezvest.

V veri, da se kaj takega ne bo več zgodilo, prevaranta vzamejo nazaj v svoj objem. Četudi se celotna epizoda ponovi, se zlahka prepričajo, da skok čez plot nima nobene veze z ljubeznijo in da se je zgodil samo enkrat (vedno znova). Kajti ribe verjamejo, da je v ljubezni včasih treba tudi trpeti in kaj spregledati.

Devica

Devica naklonjenost izkazuje z dejanji. Kar pomeni, da je vselej pripravljena pokazati, koliko ji nekdo pomeni. Tako kot to velja v družini, med prijatelji in kolegi, velja tudi v ljubezenskem odnosu.

Če v razmerju pride do prevare, jo je pripravljena hitro odpustiti. Kajti je zelo samokritična in krivdo za partnerjevo nezvestobo neredko pripiše sebi ter svojemu obnašanju. Seveda ni ona prav nič kriva, a lažje je jezna nase kot na nekoga, ki mu je podarila srce.

Rak

Rak je še eno znamenje, ki je znano po tem, da brez težav odpušča in gre naprej, kot da se ni nič zgodilo. Oziroma se ni zgodilo nič slabega.

Kajti ko je rak prepričan, da je našel sorodno dušo, je za nobeno ceno ne bi izpustil iz življenja. Kar pomeni, da v prid zveze ne okleva niti pri odpuščanju prevare.

Tehtnica

Soočanja in spori tehtnici niso pisani na kožo. V idealnem svetu nekoga, ki je rojen v tem znaku, ti sploh ne bi obstajali. Zato veliko raje, kot bi s pogovorom iskala razloge za dejanje partnerja in se z njim v jezi soočila, vse skupaj spregleda ter odpusti.

Tehtnica prisega na skladno in mirno zvezo ter je v ta namen pripravljena marsikaj pomesti pod preprogo ljubezni. Za vsak primer ima zato vedno pripravljeno metlo.

Strelec

Strelec zlahka odpusti prevaro. Kajti raje ima bežna, kot resna razmerja. Zaveda se, da če vara on, obstaja velika verjetnost, da čez plot skače tudi partner.

Hkrati so strelci noro optimistični in so, kadar se nekomu res zavežejo, prepričani, da je njihova zveza čudovita. Zaslepljeni s toplim čustvom ne razmišljajo o tem, da bi jih ljubezen življenja izdala,  jih pa resnica, če ni lepa in ko pride na dan, vendarle zaboli. A to ne pomeni, da obupa nad odnosom.

Dvojček

Dvojčki bolj, kot na trdne zveze, prisegajo na bežna razmerja, seveda pa so vedno pripravljeni tudi na izjeme. V kolikor je v zvezi dovolj zabavno in razburljivo, v njej vztrajajo.

Nezvestoba jim ni tuja. Zavedajo se, da lahko vsak zapade v skušnjavo. Res je, da prevare ne odpustijo vedno, vselej pa vsaj razmišljajo v to smer. Kam se na koncu nagnejo, je odvisno od okoliščin in trenutnega razpoloženja.

Kozorog

Za kozoroga zveza ni igra. Ko se zanjo odloči, je vanjo pripravljen vlagati vso voljo in moč ter vedno gleda v prihodnost.

Kadar ga partner prevara, razmerje prekine. Kajti zaveda se, da z nezvesto osebo ne bo mogel osnovati lepe prihodnosti. Obstaja sicer možnost, da bo ob iskrenem opravičilu prevaro odpustil (če je res zelo zaljubljen), zagotovo pa je nikoli ne bo pozabil.

Oven

Oven ima veliko srce, ki ga je pripravljen deliti z nekom, ki ga ceni in spoštuje. In prevara ga močno zaboli.

Če jo lahko odpusti (konec koncev nihče ni popoln), pa jo le težko pozabi, kar je velikokrat vir težav kasneje v razmerju.

Lev

Lev težko odpusti prevaro. On ne prenese, da bi se iz njega kdo norčeval. Razmerje je zanj odnos med dvema, ki se cenita, spoštujeta in predvsem občudujeta, prevara pa jasno nakazuje, da temu ni tako.

Je dobrosrčen in prijazen, a za nezvestobo nima opravičil. Premore dovolj samozavesti, da odide iz zveze, čeprav mu to zadaja velike bolečine. Bolečina sčasoma izgine, izdaja pa v njegovem svetu ostane za vedno.

Vodnar

Tako kot druga zračna zamenja, tudi vodnar ne išče razmerja za vsako ceno. A ko najde nekoga, s katerim se poveže na vseh ravneh, ne pomišlja in je pripravljen osnovati resen odnos.

Kadar se sooči s prevaro, zvezo zapusti, ne da bi se ozrl nazaj. Nekomu, ki mu je nataknil rogove, ne more več zaupati, prijateljstvo izgine in je povsem zlomljen, a v svoji odločitvi neomajen.

Škorpijon

Tistemu, ki prevara škorpijona, se ne obeta nič dobrega. Zaupanje, zvestoba in poštenost so ključne postavke v njegovem življenju, varanje pa jih izključuje.

Ne glede na razloge, opravičila in zagotovila, da se to ne bo več ponovilo, da je bila napaka in da je tistemu, ki je varal žal, škorpijon ostane trden in zvest sebi. V resnici sploh ni pripravljen poslušati izgovorov. Zanj nekdo, ki je varal, preprosto ne obstaja več.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Horoskop: 4 astrološki znaki, ki jih vsi izkoriščajo Ali pa: Horoskop: hrepeniš po trdni zvezi? Ti trije znaki so ti pisani na kožo

Preberite še: Horoskop: s tem znamenjem boste deležni najboljšega seksa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)