Horoskop: Od deklet, ki se na fanta dobesedno prilepijo do super neodvisnih punc (glede na znak)

Medtem, ko nekatere v razmerju dobesedno dušijo, so druge samostojne in povsem neodvisne od svojega dragega.

10.4.2019 ob 4:05

mlad_parcek.jpg

Vsak se v razmerju obnaša drugače. Tudi glede tega, kako močno se naveže na svojo sorodno dušo. Na eni strani so tisti, ki nikamor ne morejo brez nje, na drugi takšni, ki zlahka tedne preživijo po svoje. Večina je seveda nekje vmes, tako pa na portalu Thought catalog razvrščajo punce od najbolj do najmanj, pa recimo jim, lepljivih.

Rak

Potem, ko se zaljubite, svojega dragega bombardirate s sporočili za dobro jutro, za lahko noč in za vse dele dneva vmes. Kadar sta skupaj pričakujete, da vas bo vedno objemal čez ramena ali vsaj držal za roko. Preprosto ne morete brez njega in ko enkrat uradno postaneta par nedvomno poskrbite, da mu vsak trenutek poveste in pokažete, koliko vam pomeni.

Tehtnica

Sovražite biti sami. Nočete sami jesti kosila in ne večerje. Pričakujete, da bo on vedno z vami. Tudi filma nočete gledati brez njega. Ne, on mora sedeti ob vas ter vas objeti čez ramena. In se podati na tek ob vašem boku, ko je čas za vadbo. Zato mu tedaj, ko ga ni v vašem vidnem polju, pošiljate sporočila in tarnate, da brez njega ne morete spati.

Vodnar

Vseeno je, ali sta v zvezi tri tedne ali tri leta, vi ga zasipate z ljubezenskimi izjavami, mu pišete poezijo, puščate ljubka sporočilca in posvečate pesmi. Zanj kuhate njemu priljubljene jedi, kupujete sentimentalna darilca in poskrbite, da nikoli ne pozabi, da sta par.

Riba

Zlahka se navežete in ko se to zgodi, zavarujete svoj teritoriji. Zato se brez težav objemate in poljubljate v javnosti. In se pred vsemi hvalite s svojo veliko ljubeznijo. Vselej želite biti ob njem, na zabavi, resni prireditvi ali doma. Kajti vi hočete, da vsi vedo, da je vaš fant.

Bik

Sicer se trudite, da ne bi bili preveč očitni in naporni. Sprva se držite nazaj in ga ne zasipate s sporočili ter klici. V namigovanjih, kako ga pogrešate in kako si ga želite videti, ste bolj posredni, a potem, ko se enkrat prepričate, da je njegovo srce vaše, popustijo vse zavore. Tedaj zagotovo z dejanji in besedami poskrbite, da ne pozabi, kako čudovit je in kako močno ga imate radi.

Lev

Mogoče si mislite, da ste v zvezi samostojni in neodvisni. Konec koncev imate dobro službo in cenite svoj osebni prostor. Vendar pa ne morete brez njegovih komplimentov in pohval. To je dejstvo. Od njega hočete slišati, da ste lepi, posebni in neprecenljivi. Vsak dan, čim večkrat na dan.

Dvojček

Vi skačete iz ene v drugo skrajnost. Enkrat hočete, da vas pusti pri miru, drugič ne morete brez njega. Dvojnost vašega značaja se nedvomno kaže tudi v tem pogledu, kar je lahko malo begajoče. Vsaj spočetka, dokler tisti, ki ste mu podarili srce ne uvidi, kako delujejo vaše misli ter se obnaša v skladu z vašo voljo ter pričakovanji.

Devica

Vam je najpomembnejše to, da je vaš dragi srečen. Nudite mu toliko pozornosti, kot si je želi in pričakuje. Vaše izkazovanje ljubezni se prilagaja potrebam srčnega izbranca. Vi ga skušate samo razumeti in poskrbeti, da bo zveza obstala.

Kozorog

Že na prvi pogled ste videti samostojni, tudi v zvezi potrebujete čas in prostor zase. A niste hladni in nedostopni. Ko se prepričate, da je nekdo vreden vašega srca, mu nedvomno znate pokazati, koliko vam pomeni. Ste pozorni, zanesljivi in predani. A kljub temu se še vedno včasih umaknete. In vsaj nekaj trenutkov vzamete za svojo dušo.

Oven

Včasih ste kar malo preveč neodvisni. Le težko ste na enem mestu ob eni osebi. Tisto, kar vi najbolj cenite, je svoboda in ne prenesete nekoga, ki od vas pričakuje, da mu boste stalno pošiljali sporočila v smislu kje ste in kaj počnete. To ne pomeni, da si zanj ne vzamete časa. A prav tega potrebujete tudi zase.

Škorpijon

Ste zamerljivi in zlasti, kadar med vama izbruhne spor, lahko izginete za nekaj ur ali dni. Ko se pohladite, se res vrnete, naslednjič pa se zgodba ponovi. Kajti vi ste močni in samostojni ter ob sebi ne potrebujete nikogar. Kar s svojim obnašanjem do dragega nedvomno pokažete, čeprav ga imate radi.

Strelec

V resnici niste ravno tip za zveze. Če se torej nekomu predate, je za vas neprecenljiv. Res je sicer, da to le težko pokažete in kljub zvezi potrebujete dovolj svobode, da še naprej živite življenje vandravca in popotnika. Tisti, ki je z vami, se mora s tem pač sprijazniti. Kajti le tako lahko sledi vašemu nemirnemu duhu.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: za bolj srečno življenje, moraš (glede na tvoj znak) nehati početi to ali pa Takšen je (glede na to, kaj si po horoskopu) zate najboljši seks

Priporočamo tudi: Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo

in V Ljubljani zdaj lahko prespite v spalni kapsuli (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)